Nebaví ma už sex s manželom

[zruseny12]

presne...raz hore raz dole sme v zivote...presne aj ja to tak hovorim...ale aj zo zenami sa da porozpravat,ale zeny viac klebetia...ja nehadzem vsetky do jedneho mecha,to zase nie...zalezi vela od charakteru aj cloveka...aj muzi vedia byt protivny...ze,kekso?

kekso

sexus: to co si vcera napisala, ma zaplavilo smutkom..nepoznam tvojho muza, ale akoby si hovorila o mojom otcovi..nechcem mu ublizit, ale podla toho co pises si, davam si dokopy obraz o nom..ak bude taky ako moj otec, tak utec..otec bol despota, a presne tak sa spraval k mame ako pises..musim vyslovit obavu, ze tu asi nepomoze ani pekne sa obliect a upravit..mozno ho to skor vydrazdi ku negativnym reakciam..

kekso

najprv rest zo vcerajska..vztah ku zene..tak je to ako v normalnom zivote raz si hore raz dole..len tie to nesmie ist do extremov..jasne zamilovanost uz je daleko daleko za mnou..ale potom nastupil rozum..zene pomaham..obcas som ale aj lenivy..o deti sa staram rad, chodim, ako je to len mozne s nimi von..v globale mam pozitivny vztah ku zenam..ako pisete, ze lepsie sa vam komunikuje s muzmi, tak u mna je to naopak..asi som mal byt zenou :D

[zruseny12]

ahoj trosku sme sa snazili,no ja sa chystam sit...tak mi napis a ja si to potom precitam...ak mas este chut...:)))).....

[zruseny12]

sexus,ja to mam tiez tak ako ty...lepsie vychadzam s muzmi ako so zenami...hoci aj znamich a kamaratiek som mala dost...lebo pri nich je vacsia sranda a zeny skor len ohovaraju ,zavidia...a nevedoa sa normalne bavit...len stale musia riesit inych a ine zeny...ako keby oni boli dokonale...ale cest vinimky su...to zase nechcem urazit nejaku zenu...tak ti prajem krasny vecer...pa

[zruseny12]

sexus,prave ja ti neradim si hladat nikoho,ale zmenit image....lebo z doverou sa nezahrava...precitaj si poriadne prispevok...aspon ja si myslim,mne ked niekto oklame tak ma po chlebe...niekedy tomu cloveku dam sancu,ale si to poriadne rozmyslim...tak preto pisem,s tym sa netreba zahravat...lebo by si mala len problem naviac....tak pekny zbytok dna ti prajem...pa

sexuš

ahojte mariaa a kekso - ste milí, neskovávam sa:-O, len nie vzdy sa mi sem podari, lebo .... a sice dobry napad akoze niekoho, ale ono je to aj v tom ze je hrozne ziarlivy a viete, to by som dopadla :-( by si myslel rozne situacie a este by som bola v jeho ociach stetka. Viete ja skoro nikam nechodim, lebo aby nebolo zle. Preto nemal dovod nieco mi vycitat, ale ak som niekam sla z prace tak takym tonom ze sak chod a volal mi aj 3 krat, a akoze aj detom bolo smutno tak som prisla skoro domov. Ked som isla mozno znova o 3 mesiace alebo 2 takjeho reakcia ze a to zase? Ved si bola minule. Tak toto nebudem skusat, ale asi je to zlozitejsie toto cele. Nahorsie je to ze si viac rozumiem s chalanmi ako s babami, a aj to som musela obmedzit. Uvidim asi skusim fakt vlasy a ked chodim upravena, mozno iny strih ja neviem. Budem tu zajtra doobeda dufam, ze niekoho najdem zatial dakujem a ahojte. No kekso pretoze mas tolko rokovo kolko mas mas moje sympatie - aspom s Mariou vieme ze co to o tom vies a netlachas:-O