Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moje kozmetické NAJ

lussila33

Na telo: olivovy krem Planet spa Avon
krem s bambuckym maslom a AHA kyselinou Avon
gel na intim.hyg.Lactacyd
na nohy: levandulovy krem Avon
na vlasy: Nivea volume sensation
kura na vlasy Gliss kur
na ruky: Neutrogena
na tvar: spirala Bourjois effect liner
make up upokojujuci s levandulou Avon
ceruzka na oci MAC
lesk na pery Max factor
laky na nechty - Avon, Golden Rose
odlicovac oci AB Basic
pletova voda Bioderma
krem na tvar Garnier Pure
cistiaca pena Neutrogena
licka Avon gulicky
ocne tiene MAC
maska na tvar Planet spa Avon

hraskulca

Moje top (ktore dufam neprestanu vyrabat ako to zvyknu u vacsine produktov co si oblubim)

Plet: krem- bioderma AKN
pletova voda- bioderma sensibio H2O
denny krem- hydratacny Avene

Vlasy: hladam stale nieco na vlnite a huste vlasy ake mam

Make up: spirala- essence Multi action ruzova
make up- Loreal true match minerals, Dermacol 24h control
baza pod make up- gosh
ceruzka na oci- Gosh vodeodolna odtien Truly brown
Gel na obocie priesvitny- Miss sporty
Lesk na pery- hladam,ale dobry je aj od Maybelline Water shine
Ruz- rimmel lasting finish,vsetky Manhattan
balzam na pery- helle jahodove, Blistex Liptone..aj namiesto ruzu uzasna vec

glacierka

Mam po dvadsiatke. Vela rokov som hladala tu spravnu kozmetiku, mala som tiez problemy s akne. Velmi vela pripravkov som vyskusala, no a velmi vela ma aj stali.
Ale nakoniec som skusila asi tu najlacnejsiu variantu. Seriu Q10 od Baley z DM-ky. Serum a krem na tvar. Su uzasne. Samozrejme je dolezite cistit si plet aj rano aj vecer. nato pouzivam garnier essentials, odlicovacie mlieko (na oci) a pletovu vodu na tvar a dekolt.

jahodka3

veroniiiika, Mary Kay sa da kupit iba u kozmetickych poradkyn,
ja som mala stastie na vynikajucu poradkynu ktora sa fakt vyznala a, ako som uz pisala pomohlo mi to zbavit sa 7 rocnych problemov.
napis mi, dam ti na nu kontakt
(inthepinkcotton@gmail.com)

Lucinka33

LILIII, neboj sa, mne prisla kazeta neposodena. Oni to asi balia bezpecne. Ceruzka je celkom fajn, cely den som ju ale este na ociach nemala. Kupila som si totiz tmavohnedu a nie je to taka tmavohneda ako som si predstavovala. Chcela som este trochu tmavsiu :) Takze ju casto nepouzivam. Ale asi si este od nich objednam bielu alebo nejaku farebnu.

LILIII

lucinka33 -tak dnes si objednavam NYX hlavne ocne tiene a co ceruzky na oci su dobre ,nerozmazavaju sa a ked si si objednala kazetu ktora cestovala taku dialku bola neposkodena pretoze sa bojim ci sa nerozbie

jahodka3

mam 26 a za cele roky pouzivania hociakych pripravkov mi ajviac sedela Mary Kay.cize katicaaarr, je to fakt pravda, je velmi prijemna, neagresivne riesi aj akne (mne teda moje vriedky uspesne vyliecila, po 7 rokoch vselijakych aj drahsich vyrobkov).dokonca je vynikajuca aj na suchu plet.vrelo odporucam...rada sa podelim o skusenost: inthepinkcotton@gmail.com

katicaaarr

ahojte! ja som momentalne velmi spokojná s vyrobkamy Mary Kay. zoznamila som sa snimi pred pár mesiacmi, a odvtedy, krem, cistenie, licenie, spirala.Mam Mary kay. Mozem odporucat :)

Merenwen

Kúpili od Pražákov receptúru. Tento make up bol vôbec prvý filmový make up na svete a Hollywood si od nich odkúpil receptúru.