O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
-naj balzam na pery Lancome Aqua Fusion Levres
-naj lesk na pery Lancome Juicy Tube (Hip Hop Apricot)
-naj mascara Lancome(skutocne akakolvek)
-naj make-up Vichy neviem presne meno ale je z rady Normaderm
-naj ocna ceruzka Clinique
-naj ocne tiene rozjasnovac od Lancome
alebo Mac
maybelline ta zlta spirala dostat ju kupit v DM predajniach neviem uz teraz ale stoji cca 260sk tusim.
mne to mihalnice nelepilo ...
za vyskusanie stoji:)
monikaaa mno monika a nelepia sa od nej riasy??? je fakt taka dobra? a kolko stoji??
omg vidim ze sme tu 2 jaje...dufam ze sa nepobijeme :D:D
ja mam strasne rada krem dove ked som si natrela vecer s nim ruky boli pekne hydratovane ale napriklad podobny krem nivea mi nevyhovoval az tak bolo vidno velky rozdiel po naneseni dove a nivei na ruky...ja trpim akne a velmi mam rada tea tree olejceky dalej mi vyhovuje kozmetika AB ale napr clean and clear mi strasne drazdi pokozku a naprilad co sa tyka farieb na vlasy...chcem povedat nikdy si nekupujte palette nikdy vas to nenafarbi tak ako by ste chceli...(myslim tie sampony trvale farby som neskusala)
dalej spirala mi postaci aj od miss sporty make up by som si od nich nekupila...teraz mam od maibelline afinitone...puder mam loreal stay matte ceruzku nepouzivam velmi sa mi rozmazuje kdze mam mastnu plet...pouzivam linku na oci ...hocijaku myslim ze tam znacka ani velmi nezavazi...s tienmi som velmi spokojna od znacky fleur de sante...nestieraju sa...vone sa mi pacia velmi od oriflame...avon mi neponuka az taku peknu skalu voni...teraz mam city jungle...krasna vona a ani nie velmi draha...
jaja-ta zlta, nova, je super, strasne vytocene mihalnice...
monikaaa
ktora MBL konkretne??
moje naj:
make up -dermacol
sampon
+kondicioner - gliss kur
spirala -maybelline
telove mlieko- avon, s kokosom a bananom
antiperspirant- lady spit stick gel
tak tu je moje kozmeticke naj., na co nedam dopustit:-)
make-up: dermacol,hypoalergenny 24h
sprchac: nivea cashmere,alebo balea sprchovaci olej
balzam,zabal na vlasy: mliecny z firmy Kallos
spirala: Maybelline volume expres turbo boost
lak na vlasy: cerveny Taft
deo: driclor+Rexona biorythm
na telo: masazny olej Cien z Lidla(arnika)
domaci peeling: med+kava