Moje kozmetické NAJ

ninkam

Ahojte, moje naj:
make up - Flexilift Teint alebo Dermablend, obidva od Vichy
špirála - Super Shock od Avonu
parfém - Poeme od Lancome
očné tiene - True Color Quattro od Avonu
očný krém - Double Lift od Avonu
denný krém - Normaderm od Vichy

Všetky môžem doporučiť, som s tým super spokojná.

asdfjklô

takze nedam dopustit na balzam na pery zn. balea, ten klasicky biely (no teraz je uz modry). vsade ho musim mat so sebou...
a najnovsie (nova kolekcia:o) som objavila, tiez balea, sprchovy gel - malinovy, ktory vonia ako kybel cerstvych malin a su v nom original malinove zrniecka, cize taky jemny peeling (no proste orgazmujem:o) a som nariekala frajerovi, ze by bolo uplne super, keby aj telove mlieko bolo take, ze by mi ta super vona ostala a nemusela by som ju prekryt inou. a predvcerom, ked som nakupovala v dm-ku, tak tam mali aj take iste telove mlieko a vonalo tak isto (jak kybel cerstvych malin:o) a je v takom uplne super peknom ruzovom obale. no taku peknu ruzovu som na kozmetike este nevidela... proste som sa tesila jak male decko, aj teraz sa z toho uplne tesim....

galilea

diushka a akej farby pouzivas korektor ked si este nenasla ziadny dobry ?? pouzivas make up klasicky alebo s bronze ekektom ?? kamoska pouziva s bronze efektom make up a puder tak isto lebo to dobre prekriva kruhy pod ocami no ak mas svetlu pokozku tak nie ale ak si tmavsia tak odporucam