O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
zabudla som dezodorant, ALVERDE-citrusový, sprej
Od rána? OK:)
-Čistiace bylinné tonikum aknestop od RYORU
-Ľahka vrstva AKNESTOP krému
-make up nepoužívam, odkedy mám RYOR tak nepôotrebujem:)
-špirála-MAYBELLINE COLOSSAL VOLUME-najlepšia na svete:)
-čierna ceruzka MAYBELLINE EXPRESS KAJAL- ľahko sa nanáša a nerozmazáva sa
-príležitostne si dávam lesk, KISS MY LIPS od MISS SPORTY s mentolom je velmi dobrý a chladivý... len sama by som si miss spor´ty nekúpila nikdy, lebo testuje na zvieratách:(... dostala som darom
Večer zamozrejme čistenie pleti je základ:) čistiaca pena aknestop od RYRU(celú radu odporúčam, veľm mi pomáha)
-ružový odličovač očí od GARNIER na suchú a cislivú pleť je veľmi dobré, vôbec neštípe, ale teraz mám FLEUR DE SANTE s rozmarínok- je O.K.
-šampón-ALVERDE s ibištekom a aloe vera, je V-Ý-B-O-R-N-Ý, vlasy su od neho krśne hladké
-aktuálne mám sprochový gel ALVERDE olivový- je dobrý, zanech=ava jemnú pokožku, len je rôsolovitý:(
-na telo a príležitostne ako regeneráciu na končeky vlasov používam kokosový olej, to je jednoducho to NAJ
Takmer všetko prírodné a netestované:)
tak zacnime od rana :-)
pletova voda - bioderma - modra rada
krem effaclar k alebo avene ystheal+
make up - vichy - norma teint
licka - isadora
spirala - loarel - collagene
tiene - rozne rimmel, loreal
puder - max factor
odlicovanie oci - loreal
cistiace mlieko - loreal
pletova voda - effaclar lotion
na tvar a vlasy semtam olivovy olej
vlasy - sampon nivea, genera
balzam vlasy genera
pena - nivea
lak - matrix
thats all folks :-) I hope
odličovač očí-fyziologický od la roche posay
čistiaci gél-la roche posay-efaclar
denný krém-la roche posay-hydraphase xl,hydreane legere,
špirála-maybelline-wolume express,colossal..
make up-maybelline dream mate,loreal true match
líčka-miss sporty č.16
balzám na pery-labelo chery alebo dragon fruits
rúý na pery-collistar,gabriny
šampón-dixi brezový
balzam na vlasy-elséve žltý,shauma žltá
zábal na vlasy-olivový olej
sprchový gél-nivea,jonsons,balea
gél na šušku-lactacyd
telový krém-nivea 3in1 modrý aj biely
deo-dove
parfém-omnia amethyst,ck truth,gucci rush 2
Pletova voda: Sebium H2O na akne
Cistiaci kremovy gel ruzovy Garnier na suchu a citlivu plet
Krem Dermacol sensitive-zeleny obal s olivou-na zmiesanu plet, pouzivam pri pocite suchej pleti po umyti, velmi ma tesi, ze nie je parfemovany, vonave kremy su mi protivne
Sampon Fitoval z lekarne na vlasy-som nim prijemne prekvapena
Gel na intimnu hygienu Lactacyd-uz nevymenim
Antiperspirant Dove s uhorkou-najsilnejsi, aky som kedy vyskusala, uz ho neopustim
spirala Max Factor-nic ocarujuce, musim vydrzat, najlepsie su Loreal jednoznacne, ale dostala som na ne alergiu
tonovaci krem Bioderma Sebium svetly odtien-super super, len sa nesmie clovek spotit, ihned sa zotrie
spirala: lancome-hypnose / objem a dlzka
make up: La Roche-Posay / prirozeny,neupchava pory, na citlivu plet
licka: bourjois /krasne rozziaria plet
puder - clinique / prirodzeny , zmatnujuci
odlicovac: Johnson's 3 in 1/ velmi jemny
telovy krem/ hladam :]
re:quaky
Dobrá značka na akné je la Roche-Posay, rada Effaclar. Pre teba to bude drahá kozmetika, využívala by som aspon vysušujúci krém Efaclar K /cca 10eur /Popýtaj si vzorky v lekárni. Z toľko tu hanobeného Avonu je dobrá čistiaca pleťová voda CLEARSKIN Purifying Astringent Blackhead Clearing Formula,cca 3,5 eur. Čisto prírodný produkt na akné by asi nebol veľmi účinný. Ale La Roche je kvalitná francúzska dermokozmetika s minerálnou vodou z kúpeľov liečiacich pokožku, La Roche je určený pre dermatológiu, je skúšaný lekármi, je to účinné dermatikum a nie prevoňané kozmetikum.
AKTUÁLNE mám
špirálu Fleu de Sante predlzujuca a som max. spokojna, ale asi bude draha, nvm, dostala som u ako darcek
Spirala Miss Sporty modra be conedlted- 5oSk - vv pohode
ocne tiene MS be conekted-5OSK- zelene- su super, trvacne a krasne menia farby odporucam
makeup-maibellie-pudrovy- super lahky
Korektor MS- okej, ale smrdi :D
ocne tiene oriflame fialovo zlte- 100SK- sitnee, nevyrazne
sampon Balea citrus na mastne vlasy
sprchovy gelov mam strasne vela-od Balei az po niveu proti celulitide :D
na tvar peeling a voda GARNIER PURE(kazdy za 15OSK), ale uz chcem vyskusat niaku inu kozmetiku proti akne ktora pomaha, prirodnu. poznate???
niesom niaka zazobana :D toto vsetko sa mi nazbieralo v priebehu 2 rokov
Teraz pre krátkosť času, len špirály, od lacnejších k drahším: RIMMEL-Extra super lash s curved brush, zahnutou kefkou, jednoduchá klasika. ASTOR Exclamation 3dimensional volume mascara-riasy natáčala akoby ste použili klieštiky. ASTOR air max- pre tie, ktoré nechcú ťažké riasy, nezaťažuje.MAYBELLIN-Intense XXL-dvojfázová špirála. LOREAL-Volume Shoking,Brosse exacte-dvojfázová špirála-fakt šokujúce riasy! A nakoniec moja najdrahšia a zatiaľ pre mňa najlepšia špirála LOREAL Double Extension BEAUTY TUBES!!! So všetkými uvedenými špirálami som bola spokojná a splnili moje prísne kritéria alergika, včítane očí, ale tá posledná LOREAlka ma v dobrom prekvapila super jednoduchým odlíčením-na 30sek. priložíte na riasy vatový tampón namočený len v obyčajnem teplej vode a jednoduchým pohybom stahnete akoby tubu okolo jednotlivých rias, ide to aj jednoducho uchopiť medzi palec a ukazovák a opatrne stiahnuť.Upozorňujem, že aj táto špirála je dvojfázová - najskôr biela, potom čierna vrstva, teda pri nanášaní treba o pár sekúnd mať viac času na líčenie, preto ak sa ponáhľam používam Astor Air Max.