Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nostek

elka,
keby si videla aky je ten nos pekny, som velmi spokojna, super mi ho urobil...
predoperacne su OK, to ti len tvoj obvodny lekar vezme krv,moc ..a potom z vysledkami ides na interne kde ti to vsetko spisu dokopy a to iba odovzdas na plastike. to je najmenej, ver mi

elka

Ahoj nostek! tak to si mala dobre že ťa nič nebolelo, každý to asi znáša inak. Ani mňa vôbec nebolel nos keď som ho mala zlomený....myslela som si že to bude horšie, tiež som nepotrebovala tabletky od bolesti, no veď uvidím...A ako je to s predoperačnými vyšetreniami?

nostek

Ahoj Elka, je to pravda, ziadne lieky od bolesti mi nedali lebo ma nic nebolelo,,, iba jednu injekciu som dostala a to hned ako som sa prebrala z narkozy proti bolesti. odvtedy nic- a ani ma nic nebolelo- ani len hlava, vobec nic...Jedine co mi davali lieky na odpuch a to len prave 2dni.
Ano doktor by mal akceptovat aky si povies nos a taky by mal spravit. Urcite na tom trvaj.

elka

Ajoj nostek!
Veru nechcela by som absolvovať viac takých operácií ako Jacko...:-)) Trošku mám predstavu o tom ako by mal môj nos vyzerať, myslíš že to bude doktor akceptovať??? A je to pravda, že po operácii sa nedávajú lieky od bolesti?/čo sa mi nechce veriť/

nostek

Elka vela stastia ked sa na to das ;-)
A potom tak ako ja, urcite si navrhni nos podla svojich predstav. Vela si vsimaj nosy, ake sa ti pacia, ci rovne, ci sedlove...atd...
Lebo aky si `vyberies` taky budes mat uz navdzy ;-)
pokym nechces byt naslednicka Jacka
;-) ;-) ;-)

elka

tara, presne ako píšeš najlepšie je spýtať sa odborníka, len ešte čakám kým sa mi zrastie zlomenina a potom začnem konať. A rozhodla som sa že si to dám spraviť v BA.

tara

ahoj elka, asi by bolo naljepsie sa spytat nejakeho odbornika (a najlepsie viacerych), aby si sa vedela zorientovat...a asi by bolo aj lepsie raz pocut na vlastne usi, ako 100x "len tak" od niekoho...ale to by aj mna zaujimalo, lebo ja sa tiez niekedy (uz par rôckov)pohravam s myslienkou, ist si zmensit nostek

elka

nostek, práveže aj ja som rozhodnutá že by som si to dala robiť celkovou anestezou, dokonca kamarát ktorému to robili vravel ževraj sa to už nebude robiť lokálne, lebo všade vo svete sa uspáva. Som rada že si s tebou píšem nostek aj tara dodávate mi odvahu...:-)) aj tebe pekný večer.

nostek

Ahoj Tara, a Elka ;-)
Beriem ze anasteza ja zataz na telo.
Vies niektore kliniky robia iba anastezu (napriklad ako som ja bola,nedalo sa vybrat)a ine sukromne skor lokalne umrtvia. Rozpravala som sa s jednym lekarom nezavisle od nemocnice kde mi robili nos a povedal mi ze lokalne umrtvenie je sadizmus- to citujem! A okrem toho 2hod 20 minut lezat na stole bez pohybu a nemas zaruku ci ti naaahodou neprestane ucinkovat umrtvenie- no nerada by som citila bolest ;-(
Mne byhovovala anasteza...
ale beriem, je to individualne a nikomu nezazlievam nazor.
Mozno keby som natrafila na lekara co robi lokalne tak idem do toho tak ci tak, lebo o co mi slo je o moj nos!
Takze tak.
papap a pekny vecer

elka

ahoj tara. Presne to som si myslela aj ja, len čím viac sa tým zaoberám a názorov počúvam tým je to tušim pre mňa horšie.