Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nostek

Ahoj Elka,
super, zalozila som si mail adresu aby sme sa spojili, potom tam ti dam moju pravu ;-) tiez nechcem pisat sem mail adresu tu co pouzivam...
tazke napis mi na : nostek1@yahoo.com
Potom ti poslem foto ;-)
tesim sa

girasa

Ahojte, tiež by ma zaujimalo či má niekto skúsenosti s plastickou operáciou nosa v Martine. Ozvite sa. Ďakujem.

elka

ahoj fragaria!
Martinskú plastickú chirurgiu mi odporučil lekár a aj niekde na internete som o tom čítala, kontakt pravdupovediac ani nemám, ja som tam rovno išla a objednali ma. ale pozri si na nete fakultná nemocnica Martin, určite to najdeš. Ak budeš rozhodnutá tam ísť daj mi vedieť. papa

elka

ahoj nostek!!
chcela by som ti poslať fotku a aj som velmi zvedavá na tvoju fotku pred a po operácii, len nechcem moc písať svoj mail von na forum. Ak chceš, chodím na funny chat tam ti ho dám. zatial papa

nostek

Ahoj Fragiara, mozem sa spytat preco niesi spokojna s prvou operaciou? co sa ti nepaci? tvar nosa? malo skosena kost?co presne si chces dat zmenit teraz? daj vediet, dik pa

fragaria

Ahoj elka, chcela by som sa spytat na tu Martinsku nemocnicu, som zo Za a nemohla som najst nic blizsie, kde by mi spravili plastiku nosa. Som potesena, ze sa to da aj v Martine.
Uz som raz bola tesne po 18 stke, ale nie som spokojne. Teraz mam 25 a chcela by som to podstupit znova. Mala som celkovu anesteziu a vobec sa nemusis bat, ani nevies, kedy zaspis a budes znova hore. Prebudenie bolo sice zle, lebo som mala sucho v ustach a nemohla som sa napit ale naozaj sa to da prezit. Prosim ta posli mi nejaky kontakt na Martinsku nemocnicu

nostek

ahoj eli, neboj aj ja som mala zmiesane pocity... to je normalne.
a tym ze to mas tak daleko ten termin stale na to myslis... poznam to...
ale budes spokojna, uvidis ;-)
Len si presne stanov co a aky ho chces!
Drim palce a potom daj vediet ;-)
Co sa tyka dychania , mne nedali do nosa ani ziadnu vypln ako niekde davaju, cize ked som chcela som mohla dychat nosom, ale radsej som pouzivala usta, iba v noci som to samozrejme nevedela ovladat a dychala som nosom ;-)
je to v poho uvidis,...
budem sa tesit na tvoje pekne spravy po operacii ;-)pa