Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

elka

Ahoj nostek, mám teraz trošku zmiešané pocity, aj sa bojím aj sa teším, horšie to bude týždeň pred operáciou... Budem si musieť dať spraviť predoperačné vyšetrenia, tak hádam tá celková anestéza /ak budú výsledky v poriadku/ dopadne dobre....:-)) Hneď ako som vošla do ambulancie doktor si premeral môj nos a hneď vedel aký by mi pristal. Ale obrázok si pre istotu vezmem. Povedal že mi že hrbolček dá preč a celkovo ho zníži, vidíííš a o špičke nevravel nič, takže to sa ho musím ešte spýtať. Určite ho nechcem dohora.
Už by som chcela byť na tvojom mieste, dúfam že budem aj ja taká spokojná ako ty. Zatiaľ ahoj...

nostek

a este chcem podotknut, kedze ti to budu robit v decembri a uz bude vatsia zima, pozor na prechladnutie ;)
aby si nemusela smrkat ;-)
pa

nostek

Elka, este som sa chcela pochvalit, ten moj nostek je uz pomali mesiac po operacii a je strasne kraaasny, som velmi spokojnaaa, je taky uzucky, malicky, spicka dokonala...a je rovny (nie prehnuty - ako sa povie prasaci) je klasicky rovny...
Ani ja som nemala orly velky nos, skor kostnu cast siroku a maly hrbol...a co mi urobil je zuzil kost a vyrovnal hrbol za rovny vzhlad...a este sa pohral na spicke...
je kraasny, keby si mi posala tvoj mail, poslala by som ti foto `pred` a `po`... papa ozvi sa

nostek

Ahoj Elka , super strasne sa za teba tesiiim ;-) urcite mi potom daj vediet , budem ti drzat palce... Budes spokojna, uvidiiiis ;-)))
Inak vooobec to neboli ako pise zachodka (a tie nadavky si nechaj pre seba)...Prve dni budes opuchnuta, ale to sa da vydrzat , uvidis ;-)
a potom budes doma lenosit 2tyzdne ;-)
Pocuj, len si nezabudni pripravit tie obrazky nosa aky chces, pripadne sa odfot z boku a uprav si nos cez microsoft photo tak ako si ho predstavujes...
super tesiiim sa s tebou...
A narkoza je v pohodicke tiez..nepocuvaj tych ktory ju nemali a radia ti z kecov...
pa a drziiim PALCEKY

cau elka

cau eli, rozhodnutie ci pristupis na lokalnu al.celkovu anestezu je na len tebe, no ja by som ti doporucila lokalku.Neboj sa, tie 2hodiny ti zbehnu ako voda,vobec nebudes vnimat cas realne pretoze dostanes naladovku a bude ti fajn, ani sa nenazdas a bude po vsetkom. Celkova anest.niekedy nie je sranda.Drzim Ti palce:o)

elka

Ahoj nostek, tak už mám termín, začiatkom decembra a budú mi to robiť v Martine. Mohla som si aj vybrať či to chcem lokálne alebo v anestéze, takže som si vybrala tú druhú možnosť /v anestéze/, keby som to chcela lokálne tak by mi to spravili aj budúci týždeň. Ale ja si radšej počkám...:-))

nostek

ahoj, ja som bola...
ak chces vediet viac dobre je si precitat celu tuto temu od zaciatku, vela sa dozvies...
ak mas nieco konktretne pytaj sa... ;-)

nostek

Ahoj zdenka,
neviem z akeho si mesta, ale v BA je ich vela, je siroky vyber.
Mne to robili v ruzinovskej nemocnici a som spokojna.
Kamaratka to mala robene v www.posoniumclinic.sk a tiez OK.
Ked sa `pohrabes` na nete najdes vela. Kedze moj nos bol robeny v ruz.nemocnini, mozem odporucit, bolo to fain.
Precitaj si celu nasu konverzaciu od zaciatku a docitas sa viac.
Vela stastia...pa