Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ahoj elka

Ahoj elka, celková anasteza je pre organizmus obrovská zataž, a pri tejto operacii úplne zbytočná. Stači lokalna anasteza, skuseny chirurg pozna mieru pri ktorej nebudeš vôbec nič cítiť :o)navyše dostaneš "náladovku" takže aj na oeračnom stole budeš vysmiata ako lečo :o))) kedy mas ist na zakrok?

nostek

AHOJ FIFA, este sa chcem vijadrit k DR Fabrimu, moje dve kamaratky u neho boli, len ti chem povedat dones si obrazky (ak teda mas predstavu aky chces nos) a presne mu povedz co ches a na tom trvaj, lebo obe kamaratky maju nos skor hokejkovity tvar (nosna kost prehnuta dovnutra)... preto ak mas zaujem o iny napr.rovny treba mu povedat, aby nezobral vela s kosti... papap drzim palce

nostek

Ahojte, aj ja som podstupila plastiku a to pred 4dnami.. momentalne som doma so zalepenym nosom ;-)... Robili mi to v ruzinove kedze som mala uraz (zlomenina 2krat)... zatial som si ho nevidela iba spicku nosa, ktora je trosku ina, ale velmi pekna... ja som sa na operaciu dokladne pripravila a sama som si navrhla aky by som chcela mat tvar nosa... odfotila som sa z profilu, vtiahla do pocitaca a cez microsoft photo som si upravila svoj nos podla mojej predstavy.Tiez som si vyformovala aj taky nos aky sa mi nepaci - oba obrazky som ukazala doktorovi, a dorazne opakovala ze chcem klasicky rovny, ziadnu hokejku. Bola som v narkoze, co bolo v pohodicke ;-) trvalo to 2.20 min co je dost... Doktor aj sestricka mi povedlali ze budem velmi spokojna ze je presne taky aky som chcela- rovny- trosku mi zuzil aj spicku, aby bola prisposobena sirke kosti nose.
Vnemocnici som bola par dni.. vobec nic ma nebolelo a neboli.. sem tam s nosa tecie vodicka (hlavne ked sa vela pohybujem-mala by som viac lezat ale to ma nebavi ;-)...no a uz len cakat na buduci tyzden kedy mi naplast daju dole a bude to...viem ze potom trva este par tyzdnov kym je vidiet celkovy effect... inak co sa tyka modrin - prve 2dni som mala opuch iba na jednom oku a trosku modre, dnes 4dni po operacii nieje vobec nic vidiet, ziaden opuch, jedno oko jemne modraste, co iba ked sa blizsie pozries vidis... takze super!!! drzim vam palce kto sa na to ide dat ;-)... inak kedze uraz- tak to bolo bezplatne. a doktor fain- aj personal.

elka

Ďakujem za povzbudenie :-)))ale ešte jedna vec ma trápi, neviem či je lepšie dať lokálku alebo celkovú anestézu???

ahoj elka

ahoj elka, nicoho sa nemusis bat, cely zakrok je bezbolestny a ani potom to neboli. Hlavne si najdi dobreho chirurga, na peniaze velmi nehlad, tie sa daju zarobit, ale nos ...mas na cely zivot. Zdravi ta :-)

elka

Ahojte, mala som úraz a dopadlo to tak že mám zlomený nos, budem musieť ísť na plastiku nosa a strašne sa bojím, hoci skoro celý život som túžila po tom že si dám nos vylepšiť....zákrok by mal byť bezplatný a ja stále váham....však to nie je až také hrozné???

:-)

Ahojte, mam za sebou plasticku operaciu dolnych viecok 8-( a nosa :o( zakrok mal na starosti Mudr.Dusan Guba.Je vynikajuci odbornik, s vysledkom som nadmieru spokojna :-) nelutujem nic iba cas pocas ktoreho som vahala tuto operaciu podstupit.

fifa

Ahoj, mam sa chystám na zákrok cca za 13 dní k mudr. Fábrymu, už som objednaná tak dúfam, to dobre dopadne, tiež som si ale zisťovala všelide no on sa mi najviac pozdával, neviem ako to je s bolestami po zákroku, no doktor mi hovoril že budem asi dva týždne opuchnutá okolo očí.Ved potom sa ozvem:-)

miriela

Rada by som dostala nejake informacie o plastike nosa, trpim tzm vlastne uz od detstva aj ked mnohi mi hovoria ze nevedia o com rozpravam a ze som dost atraktivna baba ale proste mi ten moj orli nos, ktory trci z mojej malej tvare vadi.. prosiiim moze mi niekto povedat zhruba kolko budu pretrvavat bolesti a kto je taky vychiteny dobry chirurg?