Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahojte, prosim Vas bola by som velmi vdacna keby mi pomohol niekto kto ma skusenosti s plastikou nosa, rozhodujem sa totiz medzi Dr Kostalom a Dr. Minaroviechom, strasne ma trapi moj nos, lebo je to jedina cast ktoru totalne na sebe neznasam a jediny prvok mojej tvare kt.je absolutne nevhodny :))a dost zradny hlavne z boka, a chcela by som to co najrychlejsie riesit lebo uz mam niekolko rokov dusive komlexy, bola by som fakt vdacna keby ma niekto z vas kontaktoval, zatial dakujem
no ja som bola na operacii v Ba v Ruzinove u doktora Minaroviech a niesom vobec spokojna,pred mesiacom som bola na kontrole a povedal mi,ze musim ist na druhu operaciu,lebo samourejme sa mu nepodarila
Neviete niekto aké nosíky robí dr. Fedeleš? Boli ste niekto u neho?
Máte niekto skúsenosti aj s opravou nosa? Nemali ste potom zväčšené nosné dierky? Alebo sa vám to zdalo horšie ako predtým?
Ďakujem ti za odpoved.Tak ja sa tam niekedy stavím.
80%preto lebo som čakala väčšiu zmenu špičky nosa.Každý kto o tom vedel mi povedal že mám pekný nos,kto nie ani si to nevšimol.Pritom mi z nosa zobrali dosť.Odstranil mi hrbol,vyrovanl,upravil špičku.Kludne si môžeš doniest časopisy aj mne to hovoril no som na to zabudla, ale budeš mať konzultacie min.2-3 kde sa všetko pýtaj a opisuj akoby si to chcela.Inač keby som niekomu povedala že nieosom spokojná na 100%tak ma vysmeju,asi je to aj moja taká marnivosť neviem.Ale ak sa tebe nebude pačiť tvoj nos kludne chod na opravu a vobec to neni blbe.Ja sa na opravu zas necitim možno za 10 rokov aj s nejakým botoxom:-)
Ahoj 0000 dakujem že si mi odpovedala. Ešte sa chcem spýtať tebe ho aj skracoval a robil aj vrch nosa a tak? A čo sa ti nepozdáva spička alebo tá kosť? Išla by si tam znova keby ti niečo strašne vadilo? Ja sa iba bojím že to nebude podľa mojich predstáv a keby som chcela nejakú opravu či to nebude blbé ísť tam znova. A ešte jedna otázka možem si priniesť aj obrázky z časopisov? Ty si si priniesla? Ďakujem
s výsledkom som spokojná asi na 70-80%,ale to asi preto že som čakala niečo strašne dokonale čo sa možno ani vytvoriť nedá.No z nosa mi zobral kusiko:-)
janka:operoval ma dr.Hájek,ležala som na oddelení plastickej chirurgie,veľa žien chodí aj k dr.Košťálovi na oddelenie plastickej chirurgie ruky,ale o nom som počula aj tak aj tak,predsa len je lepšie ked si na tej ,,pravej"plastike,čiže klinika plastickej chirurgie-ružinov.Je aj rozdiel ako to robia dr.Hájek používa celkovú narkózu,a dr.Košťál lokálnu.Celková narkoza sa da pekne zvladnut a vobec to neni tak že sa dusíš ked sa preberaš.Na konzultacii som bola u oboch a išla som dr.Hájkovi pretože ten sa viac o teba zaujíma aspon podla mna.Je vedúci raštepoveho centra takze ma dost praxe.S obväzmi to bolo tak previazali ma 1 den po operacii,po 3 dnoch som išla domov dosla som po 14 dnoch dali mi dole dlahu, a potom som mala este tyzden taku mensiu dlahu čiže ten proces je dost zdlhavý no dá sa to.Kludne sa pytaj ak by si nieco potrebovala.