Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

viky

awoj viky chcem sa ta spytat kde si si to davala robit kedze citam ze si spokojna a tak to ma byt. aj ja mam zaujem o plastiku nosa

zuz

ahoj Viky, no, ja presne neviem, co mi s nim ide robit.. ci aj makku cast..tvrdu urcite.. preto rozmyslam, ze za nim este zajdem..si to ujasnit..
neviem.. stale mam trosku obavu, ako to bude vyzerat.. ty si bola u neho len raz na konzultacii?

viky

zuz ahoj,mna operoval v utorok a tamponadu mi vybral v piatok rano,a utorok tam idem opat na prevez,utorok rano som prisla sestricka mi pichla oblbovak do zadku a tak za pol hodku som uz isla,on robi len v lokalke tak mi napichali do nosa 4 alebo 5injekci uplne v pohode sa to da prezit a celu operaciu budes citit len tlak,trvalo to asi hod a pol potom ma odviezli na izbu vecer mi dala sestricka nejake tabletky proti opuchu no a rano som uz isla domov,doktor je super sestricky tak isto,uz som si aj videla nos vyzera paradne takze sa nemas coho bat.a tebe ide robit cely nos kompletne?

viky

eeja:operoval ma v utorok a tamponadu my vybrali piatok rano,ale pohodicka ustami sa da dobre dychat len strasne vysychá v hrdle a operoval ma v lokalke to sa dalo tiez bez problemov vydrzat citis len taky tlak nic viac

zuz

ahoj viki,ja mam u neho termin o dva tyzdne, vo stvrtok
a bojim sa, ze budem mat tamponadu az do pondelka:( tebe to vyberal na treti den? dufam, ze aj cez vikend normalne funguju a bude sa dat vybrat, lebo inac by som ju musela mat 5 dni..
popis prosim ta, ako to tam prebiehalo, ked si prisla.. a tak, kolko si cakala, ci si ta vsimali a tak.. co si si tam vsetko brala a tak:)

jessika

ahoj lucia5.ja som cely tyzden rozmyslala na ktoru kliniku pojdem na plastiku,prevrtala som cely internet aby som si co najlepsie vybrala a ked som sa konecne rozhodla,zavolala som tam a oni mi povedali ze az v aprili na konz.a v maji na operaciu.kedze si nemozem dovolit tak dlho cakat tak som zacala obvolavat postupne ostatne kliniky a hnevala som sa sama na seba ze som zbytocne stratila tyzden vyberom toho najlepsieho,co mi bolo v konecnom dosledku na nic.obvolala som okolo 20 klinik a najskorsi termin mi povedali v marci,niekde dokonca az v auguste a tak som este skusila zopar klink v cechach a tam to bolo o tom istom.nevedela som ze je to take vytazene.stastie sa na mna usmialo pri poslednom telefonate na cislo na ktore sa mi predtym nedalo dovolat.v pondelok idem na konzultaciu a slubili mi ze zo stredy nieco presunu a spravia mi ten nosik,tak dufam ze to vide.takze je len na tebe kolko mas casu a ci si radsej pockas ,alebo ti to uz bude jedno ku komu ides tak ako mne.

lucia5

Ahojte ja chcem podstupit plastiku nosa, mohli by ste mi poradit dobrych odbornikov? a neviete za aky cas po konzultacii mi daju priblizne termin?

jessika

baby nebojte sa tamponady,je to uplne v pohode.urcite to nie je najpriemnejsie,ale je to iba jeden den.ani som ju moc nevnimala,pretoze som bola cela happy z toho ze som sa prebrala z narkozy,lebo toho som sa strasne bala.

gina.b

VIKY:a kolko mas rokov? boli ta nieco? ja sa chystam tiez potrebujem vyrovnat nos a tiez zmensit len moj problem je vo veku :(.a koedy budes moct chodit do prace?