Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
awoj viky chcem sa ta spytat kde si si to davala robit kedze citam ze si spokojna a tak to ma byt. aj ja mam zaujem o plastiku nosa
ahoj Viky, no, ja presne neviem, co mi s nim ide robit.. ci aj makku cast..tvrdu urcite.. preto rozmyslam, ze za nim este zajdem..si to ujasnit..
neviem.. stale mam trosku obavu, ako to bude vyzerat.. ty si bola u neho len raz na konzultacii?
zuz ahoj,mna operoval v utorok a tamponadu mi vybral v piatok rano,a utorok tam idem opat na prevez,utorok rano som prisla sestricka mi pichla oblbovak do zadku a tak za pol hodku som uz isla,on robi len v lokalke tak mi napichali do nosa 4 alebo 5injekci uplne v pohode sa to da prezit a celu operaciu budes citit len tlak,trvalo to asi hod a pol potom ma odviezli na izbu vecer mi dala sestricka nejake tabletky proti opuchu no a rano som uz isla domov,doktor je super sestricky tak isto,uz som si aj videla nos vyzera paradne takze sa nemas coho bat.a tebe ide robit cely nos kompletne?
ahoj viki,ja mam u neho termin o dva tyzdne, vo stvrtok
a bojim sa, ze budem mat tamponadu az do pondelka:( tebe to vyberal na treti den? dufam, ze aj cez vikend normalne funguju a bude sa dat vybrat, lebo inac by som ju musela mat 5 dni..
popis prosim ta, ako to tam prebiehalo, ked si prisla.. a tak, kolko si cakala, ci si ta vsimali a tak.. co si si tam vsetko brala a tak:)
ahoj lucia5.ja som cely tyzden rozmyslala na ktoru kliniku pojdem na plastiku,prevrtala som cely internet aby som si co najlepsie vybrala a ked som sa konecne rozhodla,zavolala som tam a oni mi povedali ze az v aprili na konz.a v maji na operaciu.kedze si nemozem dovolit tak dlho cakat tak som zacala obvolavat postupne ostatne kliniky a hnevala som sa sama na seba ze som zbytocne stratila tyzden vyberom toho najlepsieho,co mi bolo v konecnom dosledku na nic.obvolala som okolo 20 klinik a najskorsi termin mi povedali v marci,niekde dokonca az v auguste a tak som este skusila zopar klink v cechach a tam to bolo o tom istom.nevedela som ze je to take vytazene.stastie sa na mna usmialo pri poslednom telefonate na cislo na ktore sa mi predtym nedalo dovolat.v pondelok idem na konzultaciu a slubili mi ze zo stredy nieco presunu a spravia mi ten nosik,tak dufam ze to vide.takze je len na tebe kolko mas casu a ci si radsej pockas ,alebo ti to uz bude jedno ku komu ides tak ako mne.
Ahojte ja chcem podstupit plastiku nosa, mohli by ste mi poradit dobrych odbornikov? a neviete za aky cas po konzultacii mi daju priblizne termin?
baby nebojte sa tamponady,je to uplne v pohode.urcite to nie je najpriemnejsie,ale je to iba jeden den.ani som ju moc nevnimala,pretoze som bola cela happy z toho ze som sa prebrala z narkozy,lebo toho som sa strasne bala.