Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

atalienka

palinka: a áno hovorili mi ževraj to robí velmi prirodzene, nič umelého - teda na výzor....tak neviem. A platila si za konzultáciu?

atalienka

palinka: ahoj palinka, no tak ako sa rozhodneš? Ty si chcela celý nos? A je to treba? No ja idem vo štvrtok tak som zvedavá, že čo a ako. A teda aký si mala pocit?

palinka

atalienka, tak ja som uz doma z konzultacie,mala som tam strasne zvlastny pocit, sa na mma divali ako na ..povedal mi ze mi moze upravit teda spicku nosa,ze to je taka milimetrova uprava, A tie ze su najkomplikovanejsie, 7 dni budem mat leukoplast a potom 3 dni nejake pruzky. vraj po operacii si zmenu nikto ani nevsimne len mi povedia, ze vyzeram lepsie. cena je 19 000sk a poslal ma na predoperacne. d zajtra sa mam rozhodnut ze co..ja som zufala, teraz som na pochybax..

rodentia

Ahojte. Mam este len 17 rokov, no v lete 18. Tiez by som si chcela dat urobit plastiku nosa - zmensit nos, vymodelovat, a zuzit nosove kridla..Ja sa do tohto velmi nevyznam, co ako a kde. Chcela by som sa spytat kolko priblizne takato operacia stoji a i to, kde v Kosiciach by som si nieco take mohla vybavit.. To tam pridete, konzultujete, objednate a vopred zaplatite?? Robia aj nieco take, ze vam priblizny vysledok ukazu na pocitaci v specialnom programe?? Dakujem za odpovede, ak sa k nim dopracujete :----D