Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
noemi, novamed je sukromne stredisko a robia tam vsetko nielen nosy, kovac je primar-plasticky chirurg a robi len nosy, a je aj lacnejsi ako novamed, nevyhoda je ze on robi len v celkovej, ja som chcela lokalku, no nakoniec idem k nemu no strasne sa bojim tej celkovej..
noemi kedy budes mat 18? ja cem ist tiez cez leto ?)
noemi, v lete sa tato operacia nedoporucuje, potom najskor v septembri
a palinka dakujem za cenove info. A ten dr. kovac on je riadny profik so zazracnymi ruckami? lebo nemam prehlad o expertoch na slovensku. V BB v Novamede robia tiez plastiky no neviete na akej urovni? dik
Ahoj Bibinka ja mam zatial este len 17 (uz nie dlho) a planujem ist na operaciu toto leto, lebo tym ze maturujem a ukonci sa jedna cast mojho zivota tak chcem tu druhu zacat trochu sebavedomejsia! najprv ma rodicia od toho odhovarali, lenze vcera pochopili ze psychicky stav a hlavne sebavedomie cloveka je dost dolezita vec tak napokon suhlasili. Sama tomu nemozem uverit. Nebojim sa anestezy ani bolesti, som ochotna vytrpiet si to, jedine coho sa bojim je len to, aby mi ho este viac nesprznili ( ale myslim si ze horsie to uz byt nemoze)!
bibinka mne o tom rozhodlo uz len to zrkladlo,ked som sa vzdy pozrela na ten cudny frnak :).a potom jessika mi odporucila doktora a bolo :)
dakujem za foto jessika, mas to pekne, rovnucke:))
som zvedava, ako ja dopadne zajtra.. normalne som vystresovana, dufam, ze neujdem zo stola:))
ahoj jessika,tak vidis som ti hovorila ze budes spokojna :).som velmi rada aj za teba :)..mna to uz caka buducu stredu strasne sa tesim a som trosku nervozna.nech uz je ta streda :)
palinka:
nie ja tam ten leukoplast nemam. neviem preco....ale nestazujem si:P