Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nynca

Caffte baby mam na operaciu idem zaciatkom juna k doktorowi Gubowi...ak s nim mate skusenosti budem rada ak mi napisete mail diik

zuzkabluzka

Carlita
tazko radit, zalezi aky mas s nimi vztah, keby to malo vyvolat iba zbytocne hadky a nervy tak im to nehovor, stres pred operaciou netreba.
inak by bolo fajn ak by to vedeli,keby si nieco po operacii potrebovala a pod.
Drzim ti palce, urcite sa rozhodnes spravne!

carlita

babky, prosim vas o radu..ja idem na operaciu o 2 tyzdne,no moji rodicia to nevedia, bo keby som im to povedala, nikdy mi to nedovolia.vzdy budu proti, sice mam 23 rokov.myslite ze im to mam povedat abo prist po 2 tyzdnoch domov z privatu s novym nosom?

zuzkabluzka

ahoj Jessica
no ja nemam opuchnuty,teda mozno mam pod tym leukoplastom, ale okolo nie....ale pobolieva ma este stale,hlavne ked vyjdem z tepla do zimy a v aute ked chodim po tych nasich deravych bratislavskych cestach...ale co ma momentalne trapi najviac ze mam hroznu plet z toho ako som tam mala te leukoplasty a dlahu,uplne som vyhadzana a osupana, kedze to vobec nedychalo...
no takze sa radsej do zrkadla ani nepozeram :(((((
co tvoja plet?

kristulicka

ahoj ejsiika..nemas zaco..neboj sa to chce cas abyt o uplen odpuchlo.idem aj ja k brozmanovi.mam to aj najblizsie..mne lamat kosti nebude tak dufam ze sa mi to co najskor zahoji :)

jessika

diky kristulicka.streda je tu co nevidiet a uz budes mat aj ty po tom.drzim palce a nech to dobre dopadne.ku komu ides?

jessika

ahoj zuzka bluzka,ako sa ma nostek?ja to mam stale dost napuchnute,dokonca sa mi zda ze este viac ako predtym.uz mi asi sibe z toho obzerania sa.tebe to uz aspon trosku odpuchlo?