Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ada80
A kolko si mala dni tu tamponadu,a co bolesti,kedy si bola schopna ist do prace? A to Ti brusili a aj lamali kost? dik za odpoved
Ahoj Eeja
Odstranovali my hrbol z nosa a zuzovali spicku. Tamponadu som prezila. Je to trocha neprijemne ale da sa to vydrzat. Myslim ze ked uz tu tamponada v tom nose mas uz na nu tak nemyslis, jedine na co myslis je kedy ti daju dole naplast a ty sa pozries do zrkadla... To je to co ta zenie vpred. Platila som 12 300sk.
timenka:
takze sa chystas pod skalpel znova? no podla mna kazdy kto je po operacii sa pozoruje a spekuluje co by sa este dalo vylepsit :) aj ja by som nasla.. no pre mna je dolezite ze zmizol tn hlavn problem a tym aj komplex je prec.. a tebe sa zda ze nos sa smenil od operacie, alebo to celkovo nebolo urobene podla tvojich predstav?
medikus: robili mi tvrde casti a aj spicku mi mierne nadvihli
rodentia: roblili mi to v lete...no a to ci som spokojna...hmm no hrbol mi pekne odstranili, ale spicku by som si este rada dala zmesit :)
ada80
a co Ti robili? hrbol,kost,ci len spicku? a kolko si platila? mala si kolko dni tamponadu? dik
Ahoj Judy11, mne pred 4 rokmi taktiez robil korekciu tvrdych casti, ale zda sa mi, ze je moj nos dlhsi a spicku by som potrebovala taktiez upravit...18.3. idem k nemu na kontrolu-konzultaciu, tak som zvedava:))dakujem za odpoved, pekny dnik
Ahoj timenka, ja som bola u doktora Fabryho z posonium clinic pred vyse rokom, robil mi korekciu tvrdych casti nosa, chcela som nos hlavne vyrovnat, a som spokojna, doktor je velmi mily, aj sestricky, prijemne prostredie, platila som 23000. Zakrok ma sice dost bolel, co som bola prekvapena, ale absolutne to nelutujem, isla by som urcite este raz. Drzim ti palce :)
ahoj rodentia
ja som z kosic a bola som na operacii v chirmed u pana dr kacmara. a som nadmierne spokojna. pan dr. magdo a dr. kacmar maju zlate ruky a neskutocne mily pristup. po konzultacii s nimy som sa vobec nebala operacie a vedela som ze som v dobrych rukach a nos my skutocne opravily krasne. velmi ich odporucam kazdemu.