Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

--alexis--

vam rezali nos zvonku??? ja som nemala ziaden vonkajsi rez...vsetko mi robili cez dierky...a ani stehy mi nevitahovali...same mi vypadli :)

cheequix

kaili: ja som mala u Cervena robeny nos - tie tvrde casti. To bolo este koncom roka 2006. Teraz 25.3. idem este na spicku. Ak mas nejake konkretne otazky, rada odpoviem.

atalienka

ahojte baby, ja idem Kovačovi do B.B. bola som na konzultácii a bol zlatý, len mi povedal že to je na hranici komplikovanosti, že mi bude musieť asi otvoriť nos a budem mať mini jazvičku pri jednej dierke zvonka. Mala to aj niektorá z Vás? Lebo mne ide vyrovnávať prepážku a zbrusiť nos zhora a spraviť špičku.

ada80

Eeja. Odstranovali my vlastne hrbol z chrupavky ale s kostou my nerobily nic a zuzily my spicku. Tamponadu som mala len jedne den a vlastne ani nie cely den. Operaciu dokoncily okolo 18.00 vecer a vtedy my vlasne "nasadily" tamponadu a na druhy den okolo 9 rano my ju vybrali. Takze len cez noc vlastne. Bolesti som nemala ziadne a vravim s rukou na srdci. Od dna operacie som ani raz nepicitila bolesti nosa jedine co bolo neprijemne bolo vytahovanie stehov zo spicky nosa. ale to je to najmenej. Operovana som bola 17.12. 07 a zosadene som to mala 27.12 takze vlastne vtedy som zacala novy zivot s novym nosom. Vsetko trva 10 dni. Ja som to mala robene pod lokalko a nie v celej anestezie. Ale mala som sedativa takze si na nic nepamatam a cele my to prebehlo velmi rychlo a lahko.

rodentia

Dakujeem. Pozeram si stranku chirmed.sk a viem ze si dam spravit nielen korekciu nosa... to je len otazka casu..

kristulicka

ahojte baby..tak ja uz som treti den po..cakala som vacsiu bolest,vdaka bohu to nebolo take hrozne.len nejak sa mi chce furt spat a obcas to tam riadne zastekli v tom nose a je to neprijemne..ach,nech uz som krasna :)

denusa

ahojte dievcata, uz dlhsie citam vase prispevky. aj ja by som rada podstupila rhinoplasticu ale v lokalke. Neboli ste niekto v B.B u cervena?mna uz predtym operoval, tak uvazujem nad nim,len neviem, ci je taky odbornk aj a nosy...