Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
jessika, ako sa ti dari? ja mam zajtra konzultaciu u Kovaca, som nejaka nervozna..a co tvoj nostek? ete mas leukoplast?
Ahojte, idem k Dr. Gubovi začiatkom júna. Konzultáciu mám za sebou, ale foto som nevidela. Mám obavy z výsledného efektu... Nájde sa niekto kto má nos od Dr. Gubu a podelí sa so skúsenosťami?
ahojte, citam to tu, a stale sa rozhodujem. chcem si dat operovat nos, ale aj kost, aj vy co ste si dali, robili vam len spicku alebo celu kost? ake to je. ja sa hrozne bojim ale mojim snom je mat krany maly nostek....(((
myslela som lezat na chrbte samozrejme:)
ahojte, takze uz mam po tom:) operacia neboli, len to je citit, po tom ma nos vobec nebolel, len to ze je zapchaty je neprijemmy pocit a tie fokle, ako keby mi niekto vyboxoval tvar:) ale, to je nic, teraz len dufam, ze nebudem nestastna, ked ho uvidim nazivo..
a baby, ked ste mali tamponadu, citili ste taky neprijemny puch? Ako ked mate hnisavy "hlien" (sorry za otvorenost)lebo teraz neviem, ci to je z cesnaku co som vcera jedla alebo preto, ze sa tam drzia hlieny s krvou..
a este mi robi problem, ze musim lezat (ak lezim) a tiez spat, uz ho mam taky prelezany, au..
a do karty mozes uviest niekoho komu doverujes, kto o tom vie, aby ho kontaktovali kebyze nieco..
zavisi aky mas vztah,doveru..carlita, ja som bola na inom type plast.operacii a nasim som to nepovedala pretoze by znicili to k comu som sa dlho odhodlavala-odvahu a urcite by som ten zakrok nepodporila a lutovala.
ahojte babky , ja mam 18 a tiez planujem plastiku nosa, nikdy som si nim nebola spokojna, rozmyslam ist do BB do Novamedu k Dr.Cervenovi, mate snim nejake skusenosti niekto?...a je tu niekto aj taky co bol na plastike nosa, ze mu museli upravovat ja kost -cize tvrde casti?bola by som vam naozaj velmi vdacna keby ste mi napisali vase skusenosti aj na mail: medika123@azet.sk, dakujem velmi pekne...