Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

petkaa

Ja som bola tiez pred 4 rokmi u Mudr.Fabryho a hoci bol strasne mily,moj nosik dopadol strasne.Vyzera strasne spicato.Cele tie roky naberam odvahu ist na novy zakrok,teraz som sa konecne odhodlala,mam dohodnutu jednu konzultaciu,tak uvidim.Ale velmi sa bojim!

--alexis--

kaili: ja som bola minuly rok v auguste pocas obrovskych horucav a v pohodke mi to prebielaho :)

indydanka: ahoj, samozrejme ze sa to robi aj v takomto veku. Ja som tiez od KE takze ti mozem povedat kde som bola, ale nechcem tu tak verejne....stalo to cca 28 000,- :)

indydanka

ahojte..citam tu Vase prispevky a normalne ste ma potesili...mam skoro 40r.a komplexy od detstva... neviete robi sa to aj v takom veku? Som z vychodu,neviete o dobrom odbornikovi niekde v PO,KE a pod?A dalsia otazocka taka indiskretna,ja viem,ze sa to nema...co stoji taka operacia?Dakujem

kaili

no ja sa chystam prvy krat ale este som nebola ani na konzultaciach, ale vazne o tom rozmyslam,lenze jedine obdobie ekdy si to mozem dat spravit je po 20.juni ..tak sa bojim ci sa mi to cez elto vylieci dobre, a tych opuchov...do septembra by sa to malo sparvit vsak?..apreco idu este na 2.krat, to bolo take komlikovane alebo sa nieco nevyslo?

atalienka

kailli: hm neviem, a ty si už bola? Alebo sa chystáš prvý krát? Niektoré kočky idú druhý krát, no ja neviem uvidím ako to dopadne, dufam, že to nebude až tak vidieť, jedno si dám na poriadok a druhé si pokafrem?:-OO