Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ja som bola tiez pred 4 rokmi u Mudr.Fabryho a hoci bol strasne mily,moj nosik dopadol strasne.Vyzera strasne spicato.Cele tie roky naberam odvahu ist na novy zakrok,teraz som sa konecne odhodlala,mam dohodnutu jednu konzultaciu,tak uvidim.Ale velmi sa bojim!
atalienka, kedy mas operaciu? budem drzat palce..ja pojdem na jesen..
cheequix, ako si bola operovana, v celkovej alebo v lokalke?
kaili: ja som bola minuly rok v auguste pocas obrovskych horucav a v pohodke mi to prebielaho :)
indydanka: ahoj, samozrejme ze sa to robi aj v takomto veku. Ja som tiez od KE takze ti mozem povedat kde som bola, ale nechcem tu tak verejne....stalo to cca 28 000,- :)
no ja sa chystam prvy krat ale este som nebola ani na konzultaciach, ale vazne o tom rozmyslam,lenze jedine obdobie ekdy si to mozem dat spravit je po 20.juni ..tak sa bojim ci sa mi to cez elto vylieci dobre, a tych opuchov...do septembra by sa to malo sparvit vsak?..apreco idu este na 2.krat, to bolo take komlikovane alebo sa nieco nevyslo?
no mala som mierny opuch, ale takmer nebadatelny....a ziadne modriny a ani bolesti :)
kailli: hm neviem, a ty si už bola? Alebo sa chystáš prvý krát? Niektoré kočky idú druhý krát, no ja neviem uvidím ako to dopadne, dufam, že to nebude až tak vidieť, jedno si dám na poriadok a druhé si pokafrem?:-OO
alexis a mala si to dlho opouchnute atd. .. po tom zakroku?
mne robili tvrde casti