Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

tina

NYNCA: ahoj, ja už som sem tiež písala, tiež idem v júni, ale asi u neho nikto nebol, alebo neviem čo... mám strach - trocha, ukázal ti aj nejaké foto? mne nie

zuzkabluzka

lady ma
ahoj, no ja som 4 tyzdne po operacii, minuly tyzden mi dal dole leukoplast...a vravel mi ze este tak mesiac dva sa mam setrit,lebo je to pooperacny stav, davat si pozor a nenamahat sa. do posilky by som urcite nesla,moze ti aj niekto iny ublizit...ja si teraz obcas zacvicim doma,ale iba troska

lady_ma

ahojte,
baby ktore mate uz po plastike...
za aku dobu ste isli do posilky, cvicit alebo tak? lebo ja som cez tu dobu co som mala dlahu dost pribrala a teraz rozmyslam ze uz by som aj cvicit isla..raz som bola a vsetko v pohode...len co ja viem..nechcem riskovat..neviete co by sa mi mohlo stat?

indydanka

...pozna niekto MuDr.Veme..z Ke? alebo Trebisova??? Ktory lekar je naj na vychode..alebo koho mi odporucate...citam tu vela pozitivnych komentarov na Cervena ale ten je trosku dalej od BJ :))Dakujem

cheeqiux

denusa: Ja som bola operovana v celkovej. Na lokalku by som si pri takejto operacii netrufla. A myslim, ze Cerven robi lokalku, iba pri makkych castiach nosa a spicke. Mimochodom, presne o tyzden ma to caka.

nynca

ahojze dnes som bola na konzultacii u Gubu..bol welmi sympaticky mi wyswetlil ako mi ho sprawii:)))dal mi aj termin operacie na jun