Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahojte vsetci..mam otazocku..ten oblubeny pan doktor z BB sa vola Marian Kovac, z ORL kliniky s.r.o.? bo v BB je este jeden lekar,Libor Kovac.
Velka vdaka za odpoved
Daika:
nhoo co ako?nostek poslucha?:)
Tina:
no aj ja som ani nepipla:))...no robi len w lokalke aj mna caka cely nos kompletne...
ahoj tina, ja som bola u G. pisala som si s nyncou, nech ti preposle mailiky:)) teraz mam 14 den po a dlahu mi daval dole na 12 den.
NYNCA:asi tiež v lokálke, dal mi papier na predoperačné, kde si mám vybaviť aj na lokálku aj na celkovú, ale pokiaľ viem, tak robí iba v lokálke...No, bude to kruté, čaká ma celý nos. pri konzultačke som mala fakt rešpekt, som ani nepípla. Bola si aj niekde inde? Ja nie.Iba sa divím, že sa nemôžem dopátrať niekoho kto už bol operovaný. Dosť by to pomohlo. Ahoj
palinka: ahooooj, no predsa si sa rozhodla že pôjdeš? Ja idem 14 apríla. takže no ešte musím ísť po vyšetreniach pred uspaním ale povedal že mam prísť ráno nalačno a na druhý den ráno idem domov. Že tamponádu po 2 dnoch si môžem dať aj tu dolu, a nemusím ísť do B.B. a po týždni mi pozrie čo a ako....a predsa teda ideš?
TINA:
a este ze tiez to budes mat w lokalke ze?kolkateho juna ides...uz wopred ti drzim palce:))
Tina:
ahooj neukazal ja som sa ani nepytala na foto...som bola taqq nerwozna..ja idem w juni..bojim sa ale chcem to mat uz za sebou:)