Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nikina

ahojte vsetci..mam otazocku..ten oblubeny pan doktor z BB sa vola Marian Kovac, z ORL kliniky s.r.o.? bo v BB je este jeden lekar,Libor Kovac.
Velka vdaka za odpoved

tina

Ahoj Daika, som rada, že si sa ozvala. Je fajn, že to máš za sebou a ako sa zdá si ok. Aký bol pohľad do zrkadla? Toho sa desím najviac. Pa,pa .

tina

NYNCA: Ahoj, vraj ti dajka poslala nejaké mailíky, keď budeš mať čas mi ich prepošli. Adresu som prilepila. Dík.

daika

ahoj tina, ja som bola u G. pisala som si s nyncou, nech ti preposle mailiky:)) teraz mam 14 den po a dlahu mi daval dole na 12 den.

tina

NYNCA:asi tiež v lokálke, dal mi papier na predoperačné, kde si mám vybaviť aj na lokálku aj na celkovú, ale pokiaľ viem, tak robí iba v lokálke...No, bude to kruté, čaká ma celý nos. pri konzultačke som mala fakt rešpekt, som ani nepípla. Bola si aj niekde inde? Ja nie.Iba sa divím, že sa nemôžem dopátrať niekoho kto už bol operovaný. Dosť by to pomohlo. Ahoj

atalienka

palinka: ahooooj, no predsa si sa rozhodla že pôjdeš? Ja idem 14 apríla. takže no ešte musím ísť po vyšetreniach pred uspaním ale povedal že mam prísť ráno nalačno a na druhý den ráno idem domov. Že tamponádu po 2 dnoch si môžem dať aj tu dolu, a nemusím ísť do B.B. a po týždni mi pozrie čo a ako....a predsa teda ideš?

nynca

Tina:
ahooj neukazal ja som sa ani nepytala na foto...som bola taqq nerwozna..ja idem w juni..bojim sa ale chcem to mat uz za sebou:)