Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

tina

DAIKA: Je mi ľúto že nie si spokojná na 100%. Aj si to hovorila G? Ale ja predpokladám, že sa to ešte spraví. Robil ti vlastne aj špičku, alebo iba vrch? Pa.

atalienka

laili: ahoj ja idem Kováčovi do B.B.v apríly na konzultácii bol fajn poradila mi ho jedna kočka odtialto:-O ona vie ktorá....díky no ale ako budem vyzerať poviem asi v máji:-O

timenka

laili, ja som tam ten opuch predtym nemala, iba posledny rok na pravej strane taky mensi skoro nebadatelny opuch..a vidiet to hlavne ked sa usmievam..vtedy totiz moj nos posobi ako keby bol krivy...mam dohodnutu operaciu u druheho chirurga, tak uvidim:))

laili

timenka:a to mas odvetdy opuch ??...ja si chcem tiez dat iba mal hrbol odstranit, to teraz mi akoze tak zdeformuje cely nos?://, hm no ono to asi takejednoduche nebude, aj som si to rpedstavovala ze mi ho iba zbrusi tu- tam a je to :((

laili

fuuha baby, no ako tu citam vase prispevky tak je dolezite natrafit na toho spravneho chirurga...ja sa chystam k cervenovi alebo kovacovi do BB,mate snimi dobre skusenosti? diky za odpoevde..

timenka

Ahoj petkaa!!!!!!!!!!!!
Ja som bola pred 4 rokmi u Fabryho a mam na pravej strane opuch a isla som za nim pred 2 dnami na kontrolu a chcela som si aj zuzit spicku, lebo sa mi zda, ze tym padom, ze mi odstranil ten hrb, tak sa mi ten nos predlzil a spicka sa mi zdala siroka...A Fabry mi povedal, ze moj nos je prave, ze kratky a, ze s tou spickou uz nic nenarobi..Takze sa vyjadril tak, ze sa s ty, uz nic neda a, ze mam nos tak akurat..Nedalo mi to a tak som vcera bola na konzultacii u ineho chirurga..Najprv som mu nepovedala, ze mam robeny nos, ale ked sa ho chytil, tak sa ma opytal ci som nemala uraz, lebo, ze je krivy a sam od seba mi povedal, ze je dlhy a , ze by mi ho skratil a aj spicku by mi zuzil spicku...tak asi tak

zuzkabluzka

denusa,
urcite si daj aj spicku skratit, lebo iba ak ti zoseknu hrbol tak sa predlzi opticky a bude rovny a dlhy...mne robili aj hrbol ak skracovali spicku, je ovela kratsi a mensi, velmi pekny, prirodzeny, ludia vravia ze keby nevedeli tak ich to ani nenapadne.som mesiac po operacii...

denusa

baby, robili niektorej z vas aj celkove skratenie nosteka, lebo ja sa tiez obavam toho, ze ked mi ho zosekaju bude aj tak vyzerat velky/dlhy:(

daika

no, ti poviem.. zdal sa mi velky.. aj sa zda. lebo ja som mala taky muzsky aristokraticky a tym, ze mi vyseklal vrch, tak vyzera dlhsi a tym a tiez teraz je vidiet, ze aj spicka je velka.. tak tak.. ale, mozno je to len nezvyk.. asi som cakala holywoodsky maly nostek:) ale, nie je.

Laura S

nikina
Kováč sa volá Marián, bola som uňho pred pol rokom na op. nosa :o)
Je zo súkromnej ORL kliniky ( Roosveltova nemocnica v BB )