Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

lenca

tak to uz je dobrych 12 rokov, co som tam bola, Lehocky bol kapacita, neviem, kam sa podel, vekovo bol asi tak stary, ako Kovac. Kovac sa urcite za tolko rokov vypracoval, ja som ta nechcela vyplasit, iba som si na neho spomenula, ked ho tu teraz casto spominate. bol tam este taky mladsi lekar od Kovaca a toho mi sestricky odporucali, meno si nepamatam, ja som tam nebola kvoli nosu, ale raz prisla taka debata so sestrickami o nosoch a vtedy chvalili toho mladeho

atalienka

lenca: a kedy si bola? Myslím už dávno? Lebo ja som nanho nič zlé nepočula, ty si vlastne prvá čo niečo spochybnila, tak preto sa pýtam,.lebo baby mi ho totalne odporučali....

lenca

ked som bola na operacii v BB, tak tam bol primar Lehocky, vobec nikto ho tu nespomina, preco? uz nerobi? Kovac tam bol vtedy tiez, ale kazdy z pacientov sa chcel nechat operovat iba u Lehockeho. Teda tolko ku Kovacovi, aj sestricka na plastike mi hovorila, ze ku Kovacovi s nosom radsej nie. Ale je pravda, ze jeho pracu som nevidela, takze iba co som pocula

atalienka

Lucia: neni za čo:-O, ja som tiež hladala na tej stránke a nič tam nieje, ale na rôznych podobných forach a pokecoch o nom dosť písali, takže to ma uistilo, že idem k nemu...tiež nepojdem podla toho koho mam najbližšie ale zverím sa podla mna tomu kto má najmenej nespokojných ludí...a vyšie mi Kováč, ale aj Guba takže asi tolko a ja tiež cestujem skoto 2 hodky do B.B. ale čo už. Držím palce pre vhodný výber

lucia5

ahojte, chcela by som sa spytat,ci ma niekto skusanosti s mudr kovacom, pretoze na stranke roosveltovej nemocnice sa o nom nic nepise. dakujem(Atalienka dakujem)