Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

atalienka

ax ax: ano idem Kováčovi na prepážku vnútornú, ale dám si popri tom aj upraviť špičku ale celé mi to musí vlastne nejako usporiadať:-O, to mi povedal.Idem v polke apríla a ty?

fiha

nuz, ja by som sa mu s tym nepriznala :-), zacala by som sa s nim normalne stretavat az po plastikach- totiz aspon by si na teba nemusel zvykat ako na novu. A pokial ti prsia v rukach nedrzal, tak nemoze vediet, ze mas silikonove / pokial si ich vsak nejdes zvacsovat o 2!cisla/ a takisto o liposukcii nemusi vediet dufam, ze uz mas aspon termin operacie

ruzena

Baby, chcem sa spytat ako na plastiky reaguju vasi partneri/manzelia. Ja chcem ist na prsia aj na nos a aj na liposukciu, proste som si zobrala pozicku aby som si vynovila telo, lebo mam komplexy. Bola som a aj som sama, bez partnera ale zrovna teraz som natrafila na velmi sympatickeho muza, ktoremu sa velmi pacim a chce sa so mnou stretavat. Mne sa tiez paci, ale bojim sa, ze sa zhrozi tych mojich plastik. Bojim sa mu to povedat co vsetko mam v plane.

atalienka

lenca: hm ďakujem no vyplašila alebo nie ani neviem ale mini spochybnila:-O, ale je to dávno takže v pohodke. SOm rada radšej úprimnosť ako nejaké bludy. Jasne uvidíme ako dopadnem ja. Potom poviem či je dobrý alebo nie...každý je spokojný inak:-O

janny

Ahojte.Chcela by som sa opytat a zaroven aj poradit pri operacii nosa.Som pocula o niekom z Kosic.Ma niekto nieaky kontaky na Chirurgov?