Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Monita ahoj a ty mas aj hrbolcek alebo nie? ja sa tiez odhodlavam na toto mam taky rozplasteny nos a troska chcem zmensit aj dierky A ku komu ides ty?
ahojte, 10.4 MA čAKA plastika makkeho nosa, velmi sa na nu tesim lebo ja mam na konci tu spicku taku velku gulu a dosť mi to odstava inak vyzeram dobre. neviete niekto o nejakej galerii kde so foto z plastik pred a po? alebo neposle niekto fotku ako to dopadlo? poslem aj ja. ako rychlo ste odpuchli. poradte niektora čo to mate za sebou. rada popisem
aha :)) no tych kováčov je vela nejak :) dakujem
rockier: nie on je Marián:-O, ale dúfam, že bude oki ved aj ty si sa rozhodla prenho :-O, tak asi je dobrý....ja som tiež dlho zvažovala, rozhodla som sa prenho tak uvidíme
atalienka dakujem pekne , naozaj si mi pomohla a vola sa Libor m,enom?:)) diky fakt, budem drzat palce toho 14. nech to dobre dopadne, ale ako vsade citam tak to urcite dobre dopadne :)))
rockier: tak tu je ten mailik: orlklinika@stonline.sk môžeš mu tam napísať čo potrebuješ na mna bol zlatý odpísal, nemal problém že by ignoroval
ano tel.cislo mam dakujem