Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

monitaa

Baby,este by som sa chcela opytať prečo nemože mať žena počas operacie menstruaciu. napr . ked niekoho objednaju niekolko mesiacov može sa stať že sa menze s posunie... ja som napr. po porode a dosť mi to este kolise... nemate s tym niekto skusenosti. a hormonalna antikoncepcia nevadi???

monitaa

Nemam žiaden hrbolček kost mam peknu rovnu ja len tu spicku mam skaredu možme vymeniť foto. idem do ke - chirmed doktor kačmar, dosť ma aj prekvapila rychlosť, objednala som sa pred tyždnom a pol na konzultaciu a o dva tyždne už idem. doktor bol velmi mily prijemny. dufam, že budem spokojna

mysicka21

Monita ahoj a ty mas aj hrbolcek alebo nie? ja sa tiez odhodlavam na toto mam taky rozplasteny nos a troska chcem zmensit aj dierky A ku komu ides ty?

monitaa

ahojte, 10.4 MA čAKA plastika makkeho nosa, velmi sa na nu tesim lebo ja mam na konci tu spicku taku velku gulu a dosť mi to odstava inak vyzeram dobre. neviete niekto o nejakej galerii kde so foto z plastik pred a po? alebo neposle niekto fotku ako to dopadlo? poslem aj ja. ako rychlo ste odpuchli. poradte niektora čo to mate za sebou. rada popisem

atalienka

rockier: nie on je Marián:-O, ale dúfam, že bude oki ved aj ty si sa rozhodla prenho :-O, tak asi je dobrý....ja som tiež dlho zvažovala, rozhodla som sa prenho tak uvidíme

rockier

atalienka dakujem pekne , naozaj si mi pomohla a vola sa Libor m,enom?:)) diky fakt, budem drzat palce toho 14. nech to dobre dopadne, ale ako vsade citam tak to urcite dobre dopadne :)))

atalienka

rockier: tak tu je ten mailik: orlklinika@stonline.sk môžeš mu tam napísať čo potrebuješ na mna bol zlatý odpísal, nemal problém že by ignoroval