Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
denusa
nie neukazal..ku nemu idu vacsinou pacienti s tym ze robil velmi vela ludi a je jeden z naj, takze vedia co mozu ocakavat
timenka: ja sa chystam 2 krat...prvykrat mi robili hrbolcek, teraz by som chcela spicku zmensit...no len neviem kedy sa na to odhodlam :)
ahoj cheequix. ako to dopadlo? ty si bola u cervena,ze?
zuzkabluzka:dakujem. Si spokojna so svojim novym nostekom? ked si bola na konzultacii, ukazal ti doktor aj fotky nostekov co robil?
Timenka: ano, ja.
monita
nemusis vysadit HAK ked ides na lokalku
denusa:
ano, v lokalke, myslim ze inak ani nerobi..konzultacie su kazdy den od 12-15hod, najlepsie ked prides co najneskor,tak o 14:45 v piatok,vtedy to vsetci vzdavaju :)))
Baby mate niekto skusenost s operaciou spicky a este jedna vec robili uz niektorej z Vas nos na druhy krat???
monita: vadí aj antikoncepcia to ti nepovedal? Teda ak ťa uspí, lebo ja idem 14 apríla a nemôžem mať začiatok manštruácie koniec môže byť a nesmie sa brať antikonc. tebe to ale asi bude robiť v lokálke. Držím palce