Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
cheequix ja mam ten isty problem odstranovali mi hrbol a teraz sa mi zda, ze sa moj nos opticky predlzil..
cheequix
Ahoj, ja sa chystam po druhy krat a pocula som, ze tam uz hrozi to riziko, ze sa ti bude dlhsie hojit rana a je mozne, za tam bude nejaka viditelna jazva..je to naozaj tak a ako vlastne prebieha taka korekcia spicky?Dakujem za odpoved
--alexis--
Ahoj,mne tiez najprv odstranovali ten hrbolcek a teraz sa chystam na spicku...chcem si ju dat zuzit a aj mi o nieco skratia nostek:)A tebe kto robil nos?Ja som bola u Fabryho.
cheequix: tak to ja potrebujem hlavne skratit a celkovo ho znizit:)
kadial vlastne ide rez, ked skracuju nos?
baby ahojte!
ja uz mam stanoveny termín, 12.5.2008,
a cim sa to viac priblizuje, tym viac sa bojim a uz som si nie taka ista...
poslali by ste mi niekto, kto to uz mate za sebou fotky...a mozno aj nejake info...ako ste vlastne doktorovi vysvetlovali, co bz ste chceli, jja sa hlavne bojim, ze sa nepochopime a dopadne to zle...
Monitaa
no aj mna sa pytali ci nebudem mat menzes, myslim ze je to kvoli tomu ze nos ti dost krvaca potom a aby si nestracala vela krvi
denusa: mne vtedy prekazal najma ten hrbolcek, spicku som mala ok. Problem bol ten, ze ked mi odstranil hrbolcek, moj nos, aj ked bol prekny rovny, sa opticky zdal dlhsi. Takze tentokrat islo o skratenie.
cheequix, dufam,ze budes spokojna. a preco si si nedala spravit spicku uz
pri prvej operacii?
denusa: myslim, ze to dopadlo fajn, aj ked nosik som si este nevidela. Pre mna to bola druha operacia (najprv som si dala odstranit len hrbolcek a teraz to bola spicka), takze uz som bola pripravena. Rozdiel bol v tom, ze 1. operacia bola v celkovej anesteze, tato 2. v lokalke. Aj som sa toho bala, ale skutocne nic necitit. Napokon, bola som taka "zdrogovana" zo vsetkych tych premedikacii, ze som bola vysmiata ako slniecko a pocas oparacie som s "dokym" debatovala o tom, kto vypadol z relacie Elan je Elan:-)Ano, operoval ma Cerven. V utorok mi daju dole dlahu a som zvedava...