Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

lady_ma

fuha...to vas tak vela chce ist na operaciu nosa este druhy krat....tak to asi nebol bohvieaky doktor ked ti to spravil tak ze musis ist este raz,,,tak mohol vedet odhadnut ze sa tym ze odstrani hrbol nos predlzi a ze to nebude vyzerat dobre.....ja som bola na operacii pred mesiacom a pol a zbrusoval mi hrbolcek aj mi ho cely zuzoval a aj spicku robil. a vyzera to naozaj vyborne. si neviem predstavit ze by som mala ist este raz....

rockier

to je fakt mozne s tou kozou, sa ho na to spytam ekd pojdem na konzultacie ze co i spravi stou kozou potom ked budem mat mensi nost v podstate

rockier

baby , pocujte to vazne mte teraz take probelmy so spickou? lebo aj yb som si tiez checla dat iba trsoka zboku zbrusit nostek,mne sa iba z profilu enpaci, zpredu ho chcem taky ako mam :(((

denusa

alexis, podla mna tu spicku treba aj zrezat, aby bol nostek napnuty.Ked si ho teraz ako keby vydvihnem , tak koza na nom je taka trochu "pokrcena" a nosove dierky su tym padom akoby vacsie a vyzeram jak prasiatko:)

--alexis--

denusa, tmenka : no ja presne to iste, tiez po odstraneni hrbolceka mi to robi esfekt dlheho nosa...vrrrrr No neviem co mi na nom treba urobit. Neviem ci mi treba tu predlzenu spicku len nadvihnut, alebo aj zrezat... a vy viete co s tym?? Ja by som chcela tu spic trochu kratsiu a blizsie ku ksichtu

didlina

diana:
tak na teba budem mysliet pred tym ze aj ty zazivas nieco podobne akurat.. ja si idem dat robit kost aj spicku a dost sa bojim..hlavne nex je to sumerne a nex mi novy nostek pristane. kolko budes potom doma?

cheequix

denusa: rez robia vzdy vo vnutri, u mna to bolo cez pravu nosnu dierku. Tentokrat mi dal aj nejaku vstrebatelnu nit, takze nemusim ist na vyberanie stichov, ale dlahu mi dal. V utorok pojde dole.
Okrem toho, ze mi nos skracoval, aj mi ho trocha znizoval, aby to bolo sumerne.
timenka: mne doky nic nevravel o tom, ze tento raz sa mi rana bude hojit dlhsie. A podla toho, co vidim uz teraz, ziadne viditelne jazvy tam nie su. Len ja si ich citim vo vnutri nosa. Takze ziaden strach:-)Korekcia spicky je ovela jednoduchsi zakrok, ako ked sa robia tvrde casti.Mne najprv pichla sestricka 3!!! oblbovacie injekcie do...ehm...zadku:-)potom ma odviezli na operacku. Tam mi dal doktor do nosa take spajdle omotane vatou a v niecom namocene do nosa (proti krvacaniu). Nakoniec mi este nos napichal (to je ta lokalna anesteza), to bolo trocha neprijemne, ale bolo mi to vtedy uz jedno po tych 3 injekciach. Neboj, potom uz NAOZAJ nic necitis. Ja som sa bala, ze ucitim, ako ma bude rezat, ale fakt nic.

anila

ja som 4. den po operacii, robili mi aj makke aj tvrde casti, tento den je tusim najhorsi, inak to vobec nebolelo, len vytahovanie tamponov ma paralyzovalo... ziaden strach som nemala a nic som predtym nekonzultovala, lebo som isla k \"socharovi\" a nikdy ti nespravia to, co donesies ukazat na obrazku...