Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zuzkabluzka

Monitaa
jaj tak to asi nie, ja som tam lezala dlhsie, tak preto :) tak potom iba take co sa ti bude lahko obliekat, mikinu na zips a tak...
moj novy nosik je super, krasny, velmi prirodzeny, maly a sexi :))

angel1

pokazeny nos,je mi ta naozaj velmi,luto clovek ide z nadejou ze operacia sa vydari a vyskytnu sa problemy,Mudr.Jezovitova na tu mam svoj nazor i ked ja ju osobne nepoznam,mame robila ocne viecka a tiez ju total dokatovala,az som s nou musela znovu tam ist aby spravila rekonstrukciu....

lenca

fora.babinet.cz
len to musis prezriet aj dalej, mne sa to nechcelo uz hladat, je tam toho 12 stran, toto je stvrta, takze odtiato vyssie je to spomenute

monitaa

zuzka dik, aj pyžamko? mne hovorili že večer idem domov... vy ste ostavali na noc? ja mam 4 mesačneho syna takže by som nerada... zuzi a tebe op. ako dopadla

zuzkabluzka

Monita
operovat ta budu v erarnej kosielke ktoru ti tam daju, zober si klasicke veci do nemocnice, zupan papucky, pyzamko, hlavne vsak je aby sa lahko obliekali cez hlavu, napr na gombicky a pod.

zuzkabluzka

lenca
zaujimalo by ma na ktorom fore si to nasla, mozes tam dat link?
primar kostal totiz patri k spicke v tomto obore a casto opravuje operacie po inych plastikoch...

monitaa

Baby, ktoré už boli na operácií... mam takú možno blbú otázku ale mohli by ste mi povedať čo ste si brali so sebou na kliniku? v čom vas operovali? nejake saty na prezlečenie, prezúvky a tak čo budem potrebovať??? moc dik

lenca

toto som nasla na jednom diskusnom fore - Ahojte dievčatá,
tiež sa rozhodujem o skrášlení nosa no niesom rozhodnutá ku ktorému doktorovi mám ísť.
No chcela by som povedať všetkým tým , ktoré sa rozhodli ísť k Mudr Košťalovi, že mám už 4 kamarátk&y, ktore u neho boli
a každá z nich musela absolvovať operáciu minimálne 2 krát jedna aj 3. urobil to potom už zadara.
Ja by som takúto skutočnosť vedieť chcela.... Vaľa šťasta...

rockier

didlina: a ides na makke alebo tvrde casti?nehovoril ti neico o nadbytocnej kozi co moze zostat troska ??:))..ja som az 24 na konzultaciu a mi to stale vrta v hlave

atalienka

didlina: no tak ideš po mne:-O, uvidíme mne sa zdal tak ako som písala že od 40-5O rokov ale velmi príjemný. Dopadneme dobre, uvidíš...