Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

cheequiX

didlina: zuzkabluzka ma pravdu - predoperacne vysetrenia mozu mat max. 10 dni, tyka sa to najma krvnych vysledkov.

cheequiX

ja si myslim, ze to kupanie v bazenoch a mori lekari neodporucaju preto, lebo pooperacne jazvy nie su este dostatocne zahojene a mohla by sa tam "nastahovat" nejaka infekcia. predsa len ta "verejna" voda nie je najcistejsia. to je moj nazor.

zuzkabluzka

Didlina,
ale vies ze predoperacne mozu byt stare najviac 10 dni? lebo si pisala ze ich uz mas...
ja som od operacie 2 mesiace, pomaly som zacala cvicit, opalujem sa/aj ked to slnko zatial nie je take hrozne/, okuliarom sa zatial vyhybam, aj tak by mi este vadili na nose lebo je to stale citlive...o plavani nevravel doki nic, myslim ze ked nevadi ze sa doma sprchujes a kupes tak nebude vadit ani to...iny dovod si neviem predstavit, ako vodu v nose.
ja idem na dovcu k moru presne 3 mesiace od opky.

atalienka

didlina: ved tam zavolaj a spýtaj sa. Možno ty budeš len mesiac blokovaná, mne robil aj vnútornú prepážku, neviem najlepšie bude ak zavoláš.

lucia 5: ja som sa rozhodla pre Kováča, lebo som dlho snorila na nete a on a guba mi vyšli no potom po rôznych debatách mi vyšiel Kováč. Ja som potrebovala spraviť nosnú prepážku som dýchala len jednou dierkou a teda som hladala odborníka a popri tom aj upraviť. Neviem čo ti mám povedať, iné kočky sú spokojné s inými lekármi ja nelutujem, že som išla práve k nemu. Je to len na tebe.Držím palce

atalienka

tina: ja som bola u Kováča a som velmiii spokojná je to na tebe. Myslím si že je dobrý, na celej stene má samé certifikáty a také vecičky, ale on sa špecializuje len na nosy, takže nie je len plastický on je vlastne nosný s estetickou.

atalienka

noemi: no Kováč je v Roosveltovej nemocnici na 2. poschodí oddelenie ORL je tam primár. Vojdeš do budovi, doľava po schodoch na 2. poschodie potom do prava hned do ľava a do prava a rovno a do prava:-O. Nájdeš ho neboj.