Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
babule robi kostal aj lokalku????
Didlina,
ale vies ze predoperacne mozu byt stare najviac 10 dni? lebo si pisala ze ich uz mas...
ja som od operacie 2 mesiace, pomaly som zacala cvicit, opalujem sa/aj ked to slnko zatial nie je take hrozne/, okuliarom sa zatial vyhybam, aj tak by mi este vadili na nose lebo je to stale citlive...o plavani nevravel doki nic, myslim ze ked nevadi ze sa doma sprchujes a kupes tak nebude vadit ani to...iny dovod si neviem predstavit, ako vodu v nose.
ja idem na dovcu k moru presne 3 mesiace od opky.
didlina: ved tam zavolaj a spýtaj sa. Možno ty budeš len mesiac blokovaná, mne robil aj vnútornú prepážku, neviem najlepšie bude ak zavoláš.
lucia 5: ja som sa rozhodla pre Kováča, lebo som dlho snorila na nete a on a guba mi vyšli no potom po rôznych debatách mi vyšiel Kováč. Ja som potrebovala spraviť nosnú prepážku som dýchala len jednou dierkou a teda som hladala odborníka a popri tom aj upraviť. Neviem čo ti mám povedať, iné kočky sú spokojné s inými lekármi ja nelutujem, že som išla práve k nemu. Je to len na tebe.Držím palce
tina: ja som bola u Kováča a som velmiii spokojná je to na tebe. Myslím si že je dobrý, na celej stene má samé certifikáty a také vecičky, ale on sa špecializuje len na nosy, takže nie je len plastický on je vlastne nosný s estetickou.
noemi: no Kováč je v Roosveltovej nemocnici na 2. poschodí oddelenie ORL je tam primár. Vojdeš do budovi, doľava po schodoch na 2. poschodie potom do prava hned do ľava a do prava a rovno a do prava:-O. Nájdeš ho neboj.
kovac prave podkuva. nema cas zaoberat sa ratafakmi!
Haloo tak poradi mi niekto kde najdem toho dr. Kovaca??? prosiiim