Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
zuzkabluzka..noo ja viem ze kovac robi len v celkovej ....len som nevedela ze kostal je z BA a nevies o nakom dobrom chirurgovi z bb???ale ne kovac bo ncem celkovu::
ahoj monitaa - tak uz to mas aj ty dole...
neboj to postupne bude odpuchat.ved vies ake depky som dostala ja, ked som si to videla prvy krat.
ja beriem wobenzym - ale nie je to nutne, lebo ten opuch postupne klesa, kazdy den...tak len vyzdrz a hlavne vela trpezlivosti. ja jej tiez dost potrebujem;-)
babule co hovorite na gubu ???
baby do kelu aké si dávate studené suché obklady? Ja som si kúpil také poduštičky do chladničky ale je mi to ťažké ked to dám na nos,hlavne na špičku, a gázu som aj namočila do vody ale to zase stvrdne, čo je také ľahučké? čo by som si mohla priložiť? Díky
triska
kostal je z BA, mylis si to s Kovacom, ten je v BB a nerobi lokalku
lucia5: no som tu písala, že 3 mesiace, aspon tak to hovoril, takže kočky čo budú mať v lete šiltačky a žiadne okuliare budú jasné:-O, to sa spoznáme. Neviem treba sa ho ale opýtať, lebo každý je individuálny vážne neškatulkovala by som to, ale mne to bolo takto povedané.
zuzkabluzka...no chem ist k nemu..termin nemam bo som este ani na konzultaci nebola ..aaa kostal je z banskej bystrice??aaa si spokojna s vysledkom???
atelienka: ja asi pojdem tiez k nemu a nevies nahodou kolko potom sa nemozem opalovat a kupat v mori?