Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

--alexis--

mediolus: úprave naopak, odstranenim hrbolceka sa ti nos opticky predlzi

cheequix: zmenil sa ti nostek zpredu? co ti vlastne robili? len prisivali blizsie alebo aj zrezavali? myslis ze ked si dam spravit spicku, teda len skratit nejak tak bude aj mohutnejsia? Lebo teraz ju mam tak akurat "stihlu" :)

cheequiX

Baby - atalienka, monitaa, martanka - teda tie, ktore ste boli len nedavno operovane - ako sa vam dari? Ako sa vam pacia vase nove nosteky? Je ten tvar uz o nieco lepsi (lebo mnehe ste boli trocha nestastne, ked vam dali dole dlahu)?

Laura S

cukricek

Minarovjech to urcite nie je, ja som bola u Minarovjecha a musela som ist na reoperaciu k inemu doktorovi Dr. Kovacovi do BB
Minarovjech je velmi slaby na nosy...

mediolus

baby , ktore ste si boli dat robit hrbol nosa : aj vam povedli ze sa tym nos troska skrati a spicka mierne zodvihne dohora?...

floor

atalienka...a tam ti vlastne podla coho robili anesteziu ti tam brali krv ..ja sa najviac bojim ze sa uz nezobudim ako to dievca co si dalo robit prsia a dali jej silnu anesteziu...

atalienka

kočky, predoperačné si musíte spraviť každá a s výsledkami ak sú dobré idete na operáciu. Tam Vám pred opkou prezru hrdlo, a dajú nejaké otázočky. Operácia trvá tak asi okolo hodky, moja trvala hodinu a pol, ale to je individuálne podla zákroku. A v roosveltke som bola u Kováča a nič za konzultácie som neplatila.