Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
mediolus: úprave naopak, odstranenim hrbolceka sa ti nos opticky predlzi
cheequix: zmenil sa ti nostek zpredu? co ti vlastne robili? len prisivali blizsie alebo aj zrezavali? myslis ze ked si dam spravit spicku, teda len skratit nejak tak bude aj mohutnejsia? Lebo teraz ju mam tak akurat "stihlu" :)
ax ax
foto som ti poslala, neboj, zobudis sa :o) Mne sa narkoza celkom pacila:o)
mimi000
mam cerstvych 26 rokov :o)
cukricek
Minarovjech to urcite nie je, ja som bola u Minarovjecha a musela som ist na reoperaciu k inemu doktorovi Dr. Kovacovi do BB
Minarovjech je velmi slaby na nosy...
ax ax....ach boze toho asi najviac ides ku kovacovi??
baby , ktore ste si boli dat robit hrbol nosa : aj vam povedli ze sa tym nos troska skrati a spicka mierne zodvihne dohora?...
atalienka...a tam ti vlastne podla coho robili anesteziu ti tam brali krv ..ja sa najviac bojim ze sa uz nezobudim ako to dievca co si dalo robit prsia a dali jej silnu anesteziu...
kočky, predoperačné si musíte spraviť každá a s výsledkami ak sú dobré idete na operáciu. Tam Vám pred opkou prezru hrdlo, a dajú nejaké otázočky. Operácia trvá tak asi okolo hodky, moja trvala hodinu a pol, ale to je individuálne podla zákroku. A v roosveltke som bola u Kováča a nič za konzultácie som neplatila.