Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
triska:a co si pocula na docenta dolezala,??
cukricek...no neviem pocula som len zle nanho
LAURA S:docent Dolezal z Antolskej,,,,co nanho hovcorite???
atalienkano ak jasne ale vies ja mam este len 17 tak si est erok musim pockat
norfi: práveže tu sú kočky, ktoré nejakkým spôsobom neboli spokojné so svojim nosom, či už aj zo zdravotných dôvodou,alebo s estetických a šli na operáciu. Takže takto sme si pomohli, teda väčšina.
boze babi pomozte mi ja som uplne zufala ztoho mojho nosa ja uz fakt nemozem ved to je strasne.snazim sa ho mat rada ale to sa neda ked na vas vykrikuju rataf proste sa citim otrasne
babule a kedy ste boli schopne ist medzi ludi tak aby to nebolo az take viditelne ze ste po opke lebo ja mam aj skolu este a nechcem ist nako opuchnuta
Laura S : jasne, hej hrčka, uf oki to mam tak som rada. Lebo mne to prišlo ako výrastok alebo no ved vieš. Už nebudem pozerať do toho zrkadla, ale v každej izbe je jedno, tak vieš ako sa to nedá:-O, ďakujem a fotky sskúsim vypýtať.
atalienka
najhorsie je, ze sa stale obzeras v zrkadle. Ono sa to neda do poriadku za jeden den, ale bud si ista, ze o par tyzdnov uz bude vsetko zahojene. Dovtedy ti radim, nepozeraj sa do zrkadla:o)