Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zuzkabluzka

rockier
hej, ale uz iba malo a hlavne poobede, ked som unavena alebo tak...vies ten nosik sada este par mesiacov az rok nato

cukricek
uz som ti o primarovi Kostalovi pisala, sedi v ruzinovskej nemocnici, bola som s nim velmi spokojna

cukricek

caute baby,,rozmyslam nad operaciou nosa,,,a citala som ze ste tu pisali o doktorovi Kostalovi,,,,odkial je tento doktor???mate s nim dobre skusenosti???mate nanho kontakt??prosim poradte...

zuzkabluzka

Moni ahoj, ako sa mas? hm ta spicka velmi postupne, teraz som vyse 2 mes po opke a uz ju mam plne citlivu, ale ked sa do nej buchnem tak zaboli poriadne....ale ja som nemala vonkajsi rez, iba vnutorne. inac nos mi opucha este stale, hlavne poobede, uz mi to leze na nervy...

atalienka

ahojte babenky: no ja si tiež potieram tu špičku - akože fajn pocit, potom sa toho dobre nafetujem:-O to smrdí, ale tiež mám tú špičku ešte síce lepšiu ale zhora necitlivú, a k tomu cítim ešte aj polostrpnuté dasno na horných zuboch. Takže tiež si netrufam ani typnut kedy to bude už v pohode. Síce von je mi jedno idem aj s takým nosom do obchodu - ale čakám na odpuch:-O

cheequiX

monitaa: uz je to vyse mesiaca, co som po Op, ale spicku mam mierne necitlivu este stale. Citim, ze sa to postupne uvolnuje, ale este to bude nejaky cas trvat. Trufam si tvrdit, ze este aj dva mesiace.

monitaa

cheequix, zuzka, za ako dlho sa vam uvolnila ta spička ja to mam tvrde necitlive hlavne odspodu ako mam rez je to taky divny pocit

lucy83

Ahojte babulky. Už dlhšie uvažujem o zmenšení môjho nosa...ak s tým máte skúsenosti, tak mi prosím napíšte.Ď.

triskaa

cukricek....no nanho sa mi zda ze tak aj tak boli aj spokojne aj nespokojne ...ak ti mozem odporucit tak kovac je najlepsi