Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Laura S

atalienka

ja som vnutro nosa nemala ciste asi 2 mesiace. Hlavne jednu nosnu dierku som mala dlho zacervenanu a ked som sa pozrela do nosa, videla som tam hrcku. Bolo viditelne, ze mi s nosom nieco robili. ALe potom to preslo.
ja som si svoje fotky robila sama, ale ked si svoje fotky vypytas od lekara, urcite ti ich posle. Alebo ak pojdes na kontrolu, nechaj si ich stiahnut na USB kluc

cheequiX

Laura S: Dakujem za mailik, ale na nestastie mi system v robote nechce otvorit fotku:-((( Sa divim, lebo s tymto som este nemala problem. A ja uz som bola taaakaaaaa zvedava. Ak ta mozem pekne poprosit, skus to poslat este na adresu cheequiX@azet.sk. Snad sa to podari.
Co sa tyka operacii - aj prvy aj druhy raz ma operoval Cerven. Ja som pri tej prvej trvala na tom, ze chcem odstranit iba hrbolcek, ale okrem toho mi on zuzoval kridla nosa, upravoval nosne dierky a vyrovnaval nos, lebo isiel do jednej strany, kedze som spavala na boku. Po celkovom ustaleni tvaru nosa som vsak zistila, ze sa mi zda akysi dlhsi, preto ta druha OP. Prvy raz som platila so vsetkym 17000, druhy raz 11000.

atalienka

Laura S : teba som sa chcela ešte spýtať, či si si fotky normálne vypýtala, alebo ako sa dostanem k ním, chcela by som ich. ďakujem

atalienka

ahojte babenky, ja sa chcem spýtať tých čo ste po opke, ako ste na tom a hlavne moj problemik je taký, že jasne stále ćítim z vnútra špičky tvrdosť a myslím že tam mam chrasty alebo čo bojím sa do toho lupnuť a zdá sa mi že hore - teda nezdá mam tam akokeby výrastok v každej dierke, a to je čo? Ono to zmizne alebo čo to má byť viem že to som mala a lekár nič nehovoril že sa to pekne hojí akurát, ale teraz som pri zrkadle dosť často:-O tak si všeeetko všímam. Inak má opuch stále krémujem to gelom je to už lepšie ale neni to ono. Máte vnútro nosa čisté? Nič si tam nevidíte?

monitaa

no tak aspon trochu rada už možem byť aj teraz lebo ta najskaredsia časť nosa zmyzla aj keby to ostalo stale opuchnute no ale bola by som radsej keby nie hhh

cheequiX

To poznam, raz sa clovek vytesuje, ze ako skvele ta operacia dopadla a inokedy preklina ten den. Ale to sa ustali, len treba byt trpezlivy. V kazdom pripade, som rada, ze si aspon trocha rada:-)))))

monitaa

cheequix - tak ja som spokojna kedy ako stale to mmoc puchne. ked si dam ladovy obklad tak potom je to chvilu ok, ale potom to zas napuchne. som zvedava ako dlho, ked to bude lepsie poslem foto, ale zatial sa niet čim chvaliť, ale musim povedať že je to lepsie ako pred op

Laura S

cheequiX

neviem, ci som sa ti ich uz nahodou niekedy nepokusala poslat, ale nedalo sa. Jasne, poslem ti ich, moja adresa je blondykate@azet.sk