Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
aliaj : no neboj to vsetci vyzeraju tak po operacii ,
rockier
ano, sada to az rok, len neviem ci to spravne chapes, nemas to rok opuchnute alebo podobne, nie je to vidiet, ale je to ako zlomenina jednoducho,to trva kym sa to zrastie poriadne. robil mi aj tvrde aj makke casti,odstranil hrbol,skratil spicku, spicka sa mi nadvihla trosku, vyzera to pekne a velmi prirodzene.
boze babi dnes ma operovali vizeram fakt hrozne inak operacia dopadla zevraj dobre fuuha uz len cakat na visledok
prosim vas,poslali by ste mi niekto fotky pred a po operacii...ja som dost nestatstna , lebo som si chcela dat odstranit hrbol z nosa ..no ako to nazval Mudr. indiansky profil :D ..ale spredeu som s nim spokojna , ALE on mi povedal ze sa mi mierne nadvihne spicka...:///...chcela by som vidiet ako to vyzera to mierne nadvihnutie....://..nechcem abya mi bolo vidno nosne dierky :))....rockier@post.sk
zuzkabluzka: rok?? to fakt?:///...hlavne ze ma na nictake neupozornili :/..a robili ti tvrde casti?
Awojky, ja idem tiez, termin mam az koncom oktobra ale aj tak sa tesim. Idem na lokalku nieco mi povedal uz lekar, ale nemohli by ste mi povedat vlastne pocity, z operacie a hlavne z umrtvovania? Prosim, dakujeeeeem