Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zuzkabluzka

cheequiX
hej, hej, ale mam strach lebo ako stale smrkam tak mi tecie aj krv...hm, zavolam dokimu a opytam

inac mozno vy nemusite lepit, ked vam robili len spicky, hm?

martanka

cheequiX - ahoj, nesiel mi doma internet, a v robote sa mi nedalo.
Ja si to tiez vobec neprelepujem a ani mi to doky nehovoril. Povedal mi len nech si to masirujem inak nic, a ze mam prist sa ukazat o mesiac.
Je to zakazdym pomalicky lepsie, ale stale mam opuch, ktory sa meni...a spicku mam dost citlivu a tvrdu.beriem wobenzym 3xdenne, tak hadam to bude deobre

zuzkabluzka

pocujte inak babky, myslite ze uz si mozem dat kvapky do nosa, som vyse 2 mes po opke, mam brutalnu chripku, fujha, co myslite?

cheequiX

martanka: kde si bola stratena? dlho som ta tu "nevidela". ja som na tom podobne ako zuzka - nenatieram si to vobec nicim, sem-tam ta tlakova masaz (aj to len tak nejako automaticky, vobec nie cielene). a nos si neprelepujem tiez. sice mi to doktor spominal, ze aspon prvy mesiac, ale az tak vehementne to nezdoraznoval, tak som to zrusila. nostek mam este tiez trocha tuhy a na jednej strane - na tej ktoru mi viac rezal - to viac opucha, ale v podstate je to ok.

zuzkabluzka

rockier
nie ja som bola u Kostala a fotky uz neposielam, prepac mam zle skusenosti:((

martanka
ja nedavam ziadne masaze ani kremy, ani som nedavala, ale prelepujem statocne kazdu noc, stale ma na to doki upozornuje ze je to dolezite...

martanka

Ahojte...ja mam tak viac nez 3 tyzdne po operacii a mam to stale dost opuchnute a tvrde na dotyk a to mi robili len spisku a trochu zuzovali nost. zatia to vyzera aspon v mojich ociach, podobne ako predtym...a tak na vecer ma to aj zvykne pobolievat...chce to asi len trpezlivost.
Chcela som sa spytat monitaa, zuzka, cheequiX, ateliaka - co si s tym teraz robite? Masaze?kremy?wobenzym? prelepujete si to este?