Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
cheequiX
hej, hej, ale mam strach lebo ako stale smrkam tak mi tecie aj krv...hm, zavolam dokimu a opytam
inac mozno vy nemusite lepit, ked vam robili len spicky, hm?
cheequiX - ahoj, nesiel mi doma internet, a v robote sa mi nedalo.
Ja si to tiez vobec neprelepujem a ani mi to doky nehovoril. Povedal mi len nech si to masirujem inak nic, a ze mam prist sa ukazat o mesiac.
Je to zakazdym pomalicky lepsie, ale stale mam opuch, ktory sa meni...a spicku mam dost citlivu a tvrdu.beriem wobenzym 3xdenne, tak hadam to bude deobre
pocujte inak babky, myslite ze uz si mozem dat kvapky do nosa, som vyse 2 mes po opke, mam brutalnu chripku, fujha, co myslite?
ahojte..babule operuju aj na konci juna??
martanka: kde si bola stratena? dlho som ta tu "nevidela". ja som na tom podobne ako zuzka - nenatieram si to vobec nicim, sem-tam ta tlakova masaz (aj to len tak nejako automaticky, vobec nie cielene). a nos si neprelepujem tiez. sice mi to doktor spominal, ze aspon prvy mesiac, ale az tak vehementne to nezdoraznoval, tak som to zrusila. nostek mam este tiez trocha tuhy a na jednej strane - na tej ktoru mi viac rezal - to viac opucha, ale v podstate je to ok.
ano, prelepim sama na noc, kvoli tomu ze v noci to najviac vraj najviac sada
rockier
nie ja som bola u Kostala a fotky uz neposielam, prepac mam zle skusenosti:((
martanka
ja nedavam ziadne masaze ani kremy, ani som nedavala, ale prelepujem statocne kazdu noc, stale ma na to doki upozornuje ze je to dolezite...
Ahojte...ja mam tak viac nez 3 tyzdne po operacii a mam to stale dost opuchnute a tvrde na dotyk a to mi robili len spisku a trochu zuzovali nost. zatia to vyzera aspon v mojich ociach, podobne ako predtym...a tak na vecer ma to aj zvykne pobolievat...chce to asi len trpezlivost.
Chcela som sa spytat monitaa, zuzka, cheequiX, ateliaka - co si s tym teraz robite? Masaze?kremy?wobenzym? prelepujete si to este?