Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

martanka

ahoj monitaa - to si prelepujes teda na noc, len tak ty sama?a to je vlastne kvoli tomu, aby si si to niekde neudrela ked spis, alebo to je aj na fixcaciu?

zuzkabluzka

moni,
volala ale nedovolala...ale pytala som sa ineho lekara, a ten ze ked uz som viac ako 3 mes po mam skusit, ale neprehanat to a len ked je to fakt nutne

miaela
bohuzial tak to ja neviem, ja som nebola u kovaca

monitaa

zuzka este sa ťa chcem opytať či si volala dokimu o tu nadchu a krv, ja mam tiez nadchu a ako smrkam tak mi občas vybehne aj krvave...
cheequix myslim že to je ako so vsetkym to prelepovanie každy doktor povie inak, mohli by sa už dohodnuť, lebo niekedy mi to pride až komicke ale to nemyslim len to prelepovanie ale tak vseobecne.

zuzkabluzka

cheequiX
hej,zalezi na dokim, ale je pravda ze ja som videla rozdiel rano ked som mala nostek prelepeny v noci a ked nie...

monitaa
no kde si sa nam tulala coo? ako sa citis?

miaela
zalezi ktory lekar, niektori v lete nerobia, niektori ano, skus si zavolat konkretnemu a zistis

cheequiX

zuzkabluzka: bude lepsie, ak mu zavolas, mozno ti aj povie, ktore kvapky su najvhodnejsie. ja som si neprelepovala ani po prvej OP, kedy mi robil tvrde casti. Uz ozaj neviem, ci je to tak strasne dolezite, alebo preco to niektory Dr. odporuca a niektory zas nie.

monitaa

martanka ja som na tom asi uplne tak isto ako ty. ved nas operovali v jeden den. xi xi. ja si tiež lepim každu noc ako zuzka, tiez ma na to upozornoval aj mi to ukazoval ako na to.a sem tam si tam studeny obklad.tak snad o par tyzdnov to už bude ok.

gina.b

ahojte, myslite ze by bolo mozne v euroclinic dostat termin o mesiac?? a dohodnut sa hned na prvej konzultacii? lebo mam to dost daleko a nebudem sa mat ako dostavit do TT skola a tak...