Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nostekova

didlina, ty si asi bola u kovaca ze? prosim ta mohla by si mi troska opisat ako to bolo po operacii.. lebo mna operoval vcera a som trochu vystresovana, hlavne preco, ze mi stale tecie krv z nosa.

didlina

tamara123: platila som 18000Sk so vsetkym. Na druhy den okolo osmej pustaju domov. A co sa tyka prevezu,tak tyzden po opke musis ist tam,lebo doki sa xce pozriet ako sa to hoji.a da ti este take leukoplasty a tie si mozes uz aj sama dat dole po troch dnoch.Este tam mam prist po 3mesiacoch na jednu kontrolu.
lucia5:robil mi kompletku.Kost,spicku trosku zuzil a prepazku spravil.

luna

Ahojte baby,tiez si chcem dat spravit nos , len este neviem komu - nos je len jeden a chirurgov vela.Z vasich prispevkov mam ale jasnejsie v tom komu ano a komu nie.Ale velmi by mi pomohlo, keby ste mi poslali na mail nejake photos pred a po.dakujem

zuzkabluzka

tak si to uzite, ste chceli ist tusim do grecka ze? my ideme babska jizda, to bude opica kazde rano ach boze :)

monitaa

no ta tak vela veci sa zislo do jedneho prisiel kamos zo zahraničia dvoje narodky a tak... maly mi tu sklbe vlasy a vonku je krasne ale zatial nemožem isť von, lebo ta horučava by ma skolila. jaj dovolenka to je super my pojdeme koncom juna ak muž spravi načas skusky

zuzkabluzka

a co si tak mohutne oslavovala moja?
ja pohodika, bola som na kontrole a doki vravel ze ten opuch moze byt aj reakcia okostice tak som fakt nadsena.ked to do augusta neprejde tak to bude riesit :(.
v sobotu idem konecne na dovolenku, tak sa tesiiiiiiiiiiiiiiiim strasne...:))
a ty ako okrem opice?

monitaa

oh zuzi ani nehovor... už som zabudla ako to je rano po tom, ale teraz si to už zapamatam zas na dlho.čo noveho?