Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
didlina: a ty si u koho bola?
didlina, ty si asi bola u kovaca ze? prosim ta mohla by si mi troska opisat ako to bolo po operacii.. lebo mna operoval vcera a som trochu vystresovana, hlavne preco, ze mi stale tecie krv z nosa.
tamara123: platila som 18000Sk so vsetkym. Na druhy den okolo osmej pustaju domov. A co sa tyka prevezu,tak tyzden po opke musis ist tam,lebo doki sa xce pozriet ako sa to hoji.a da ti este take leukoplasty a tie si mozes uz aj sama dat dole po troch dnoch.Este tam mam prist po 3mesiacoch na jednu kontrolu.
lucia5:robil mi kompletku.Kost,spicku trosku zuzil a prepazku spravil.
cawte o par tyzdnom idem na operaciu ku Gubowi...w lokalke..kto to ma za sebou uz??a co howorite na gubu??dik
tak si to uzite, ste chceli ist tusim do grecka ze? my ideme babska jizda, to bude opica kazde rano ach boze :)
no ta tak vela veci sa zislo do jedneho prisiel kamos zo zahraničia dvoje narodky a tak... maly mi tu sklbe vlasy a vonku je krasne ale zatial nemožem isť von, lebo ta horučava by ma skolila. jaj dovolenka to je super my pojdeme koncom juna ak muž spravi načas skusky
a co si tak mohutne oslavovala moja?
ja pohodika, bola som na kontrole a doki vravel ze ten opuch moze byt aj reakcia okostice tak som fakt nadsena.ked to do augusta neprejde tak to bude riesit :(.
v sobotu idem konecne na dovolenku, tak sa tesiiiiiiiiiiiiiiiim strasne...:))
a ty ako okrem opice?
oh zuzi ani nehovor... už som zabudla ako to je rano po tom, ale teraz si to už zapamatam zas na dlho.čo noveho?