Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Baby mala niektorá z vás prilepenú špičku do vrchu? Ako je to s opuchom? Vidím si zatiaľ iba špičku, tak chcem vedieť či sa ešte zníži.
Ahojte. Takže mám to za sebou. Dnes som 3 deň po opke. Bola som u Dr. Gubu a musím povedať, že som nad mieru spokojná. Prístup lekára a sestričiek úplne super!!! Týmto chcem vyvrátiť všetky príspevky kde bol označený za arogantného a pod. Čo sa týka lokálky... No prežiť injekcie a potom je všetko úplne bezbolestné a v pohode. Zajtra idem na vytiahnutie tamponády, tak sa teším. Už iba dúfam, že aj nos bude podľa mojich predstáv.
podla mna to je určite len opuchnute ved by ti tam určite nepridaval tkanivo na boky. ja som po op mala spičku ako černoch siroku to sa strati uvidis, vsetky baby po op tu o tom pisali
ved hej,to mi urcite aj dr. povie ale podla mna to mam hrozne lebo predtym to z predu bolo ok,nosim okuliare a tie mi ten hrbol akoby kryli no a teraz mi nema co lebo mam nos od vrchu az po spodok rovnako siroky...
to je až take zle? možno je to len opuch inak by to lekar nejak riesil. vies kazdy to znasa inak jednej kolegyni spred par rokov robili kompletku a ta puchla minimalne aj to len par tyzdnov po op , mne robili minimalny zasah a puchnem už dva mesiace, takze tak. ja tiez čakam ako to dopadne, ale stale lepsie ako to bolo predtym
ja viem, sama to neviem presne opisat, nemam to pod kozou. ale to je jedno, aj tak s tym nic asi pekne dlho nenarobim takze budem iba cakat ci sa mi to vrati do normalu a ak nie tak pojdem este raz :(
no neviem asi sa nerozumieme kde to mas? snad az hore do nosa si prst nevopchas? :D mas to niekde pod kozou alebo ako nerozumiem čo konkretne myslis, ja to mam vo vnutri dierok ale ustupuje to , preto ma to zmiatlo myslela som že sa pytas na to
Prstom? :)
tak to už neviem a jak si si ich tam preboha nahmatala???
Monitaaa, a stehy mam predsa prnosnych dierkach ale tie vyrastky mam viac hore vo vnutri :(