Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
nie vacsi už nemam ale tak mesiac po operacii ani nebolo vidieť že s nim mam niečo robene. teraz je to už lepsie ovela ale stale opuchnute
Monitaaa dakujem,ja prostne nemam trpezlivost..hlavne ak vypadam horsie ako predtym :( ty mas aj po 2 mesiacoch ten nos vacsi nez predtym?
mimi tak ja som po op len dva mesiace je viditelny rozdiel samozrejme k lepsiemu ale mam opuchy. aj mne to puchne na jednej strane viac ako na druhej ale to je bezne vela bab tu o tom pisalo. na dalsiu kontrolu idem v oktobri ked už nos bude uplne odpuchnuty ak sa mi potom niečo nebude pačiť samozrejme to opravia takže žiadne strachy
a druha op sa robi myslim najskor po pol roku kedy je nos už uplne odpuchnuty
dendaa to preto ze to mas opuchnute ja som po op dva mesiace a este stale puchnem chce to čas a trpezlivosť, tie vyrastky su vnutorne stehy, možes tam mať aj zaschnutu krv a podobne, treba si to pravidelne čistiť, ja použivam detský sprej na čistenie nosa Nivea a vatovymi tyčinkami dostať v drogerke aj v hypernove a niekto si to čisti repikom
monitaaa a ako tvoj nostek? si spokojna?
Ahojte, mam skoro 4 tyzdne po operacii, odstranovali mi hrbol. Nos mam sice rovny ale zrazu strasne siroky z predu nad spickou a jednu stranu pri koreni nosa tiez vacsiu nez tu druhu. Plus sa mi urobili v nose take akoby vyrastky. Ma alebo mal s tym niekto podobnu skusenost? Chapem ze je to asi este v procese hojenia ale som z toho strasne nestastna a uz teraz viem ze chcem ist na druhu op co najskor. Neviete nahodou po akom case operuju nos znova? Dakujem moc
MIMI ja som bola v chirmede, prostredia ani lekarov sa nemusis bať su naozaj velmi mili
halooo bol niekto na operacii u Gubu v ULK???a w lokalke???wase pocity dojmy...please:)
ahojky ludia :) chcem sa opytat, kto ma skusenosti s Chirmed v Ke? Chystam sa tam na operaciu :) jaaaj... ak ste tam niekto bol, napiste mi vase pocity a dojmy z pristupu lekarov a prostredia... :) diik paapa