Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Monitaaa

nie vacsi už nemam ale tak mesiac po operacii ani nebolo vidieť že s nim mam niečo robene. teraz je to už lepsie ovela ale stale opuchnute

dendaa

Monitaaa dakujem,ja prostne nemam trpezlivost..hlavne ak vypadam horsie ako predtym :( ty mas aj po 2 mesiacoch ten nos vacsi nez predtym?

Monitaaa

mimi tak ja som po op len dva mesiace je viditelny rozdiel samozrejme k lepsiemu ale mam opuchy. aj mne to puchne na jednej strane viac ako na druhej ale to je bezne vela bab tu o tom pisalo. na dalsiu kontrolu idem v oktobri ked už nos bude uplne odpuchnuty ak sa mi potom niečo nebude pačiť samozrejme to opravia takže žiadne strachy

Monitaaa

dendaa to preto ze to mas opuchnute ja som po op dva mesiace a este stale puchnem chce to čas a trpezlivosť, tie vyrastky su vnutorne stehy, možes tam mať aj zaschnutu krv a podobne, treba si to pravidelne čistiť, ja použivam detský sprej na čistenie nosa Nivea a vatovymi tyčinkami dostať v drogerke aj v hypernove a niekto si to čisti repikom

dendaa

Ahojte, mam skoro 4 tyzdne po operacii, odstranovali mi hrbol. Nos mam sice rovny ale zrazu strasne siroky z predu nad spickou a jednu stranu pri koreni nosa tiez vacsiu nez tu druhu. Plus sa mi urobili v nose take akoby vyrastky. Ma alebo mal s tym niekto podobnu skusenost? Chapem ze je to asi este v procese hojenia ale som z toho strasne nestastna a uz teraz viem ze chcem ist na druhu op co najskor. Neviete nahodou po akom case operuju nos znova? Dakujem moc

mimi000

ahojky ludia :) chcem sa opytat, kto ma skusenosti s Chirmed v Ke? Chystam sa tam na operaciu :) jaaaj... ak ste tam niekto bol, napiste mi vase pocity a dojmy z pristupu lekarov a prostredia... :) diik paapa