Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Petty

ax ax :ja nie som z BB asi 100 km odtial...jasne ze o tom vedia..vlastne ja idem aj s maminou to bolo take spolocne rozhodnutie:) operaciu by som chcela mat tak o mesiac

ax ax

JANA C- no mne je jansé že mi nespraví taký ako má ta holka.. ale tak aspon podobný.. ja chcem zbrusiť kost... a trošku zmenšiť špičku.:))

ax ax

PETTY: ahoj a ty si z BB??.. noo ja chcem ísť na konzultáciu takza mesiac.. bo najradšej by som šla na opku koncom septembra... uvidím kedy pôjdem.. a tvoji rodičia o tom vedia že chceš ísť??

Petty

new_nose : ahoj, to ma tesi ze si spokojna dufam ze o nejaky ten mesiac budem aj ja..:) mozem ta poprosit o fotecky?

New_nose

ahojte dnes som sa wratila z chorwatska nostek nenapuchal je krasny:)))uz aj menej citliwy.po bokoch mam este opuch ake minimalny..doktor Guba je Boh:)

Petty

Carie , Rockier : mohli by ste mi prosi vas poslat fotky? bola by som vam velmi vdacna zatial som nemala ziadnu moznost vidiet foto nostekov ktore robil pan kovac.som uz takmer na 100 percent rozhodnuta ist k nemu..zatial som na nho nepocula ani jedine krive slovo

Petty

ahoj Carie. aj ja sa chystam na operaciu nosa u pana dr. Kovaca .zajtra idem na konzultaciu.kedy mas termin? nemas nahodou nejake fotky od inych dievcat ktore u neho postupili operaciu? co si ides dat upravit? ja nemam az tak velikansky nos no chcela by som si zuzit nosne dierky a trozku znizit nos mozno aj trosku skratit.dakujem za odpoved

Kattty

ax ax: podľa mňa, keď pôjdeš na operáciu sa zastav u lekára a povedz mu ako si to predstavuješ, aby ťa neuspali a potom toho veľa nenahovoríš a budeš nespokojná. povedz mu presne čo chceš a ako to chceš.