Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
petty :nemaj strach, naber odvahu a povedz im to, určite to pochopia.si dospelá a oni to budú musieť prijať. chvílu ich to bude hnevať ale potom sa s tým zmieria, a pokial pôjdeš na operáciu tak bude všetko ok.
už ked si sa pre to rozhodla tak chod ale hlavne nemysli na to že ti to urobí zle, a ked sa ti nebude páčit tak ti ho bude musieť opraviť.
ALL: ak chcete vidieť, ako taká operácia nosa prebieha, kliknite si na kufa.cz, tam je video :)
AX AX: veď mu povedz, že nejak takto by si si to predstavovala a uvidíš čo ti povie. Lebo mne spravil "podľa obrázka" až druhú opku :))
Carie
ked mas stehy iba vo vnutri nosa, tak sa to robi tak, ze doktor ti nasiroko roztiahne nosne dierky a specialnymi nastrojmi ti potom nos vo vnutri upravy.
fusakla: a ako sa ten nos robi? ja som sa na to nepytala a ani on sam mi to nepovedal. doteraz mi je zahadou ako mi to urobil, pretoze zasite to mam vnutri v nose, este teraz tam mam nite, ked si strcim prst do nosa to citim. mam ist na kontrolu az o 3 mesiace tak neviem, ci to potom nebude moc zrastene, ale tak nejak to bude musiet vytrhat, ja to tam nechcem. je mi zahadou, ako mohol cez vnutrajsok nosa opravit hrb i spicku bez toho, aby mi na vonkajsej strane nosa ostali akekolvek rezy.
Ja som k dr. tiez doniesla foto baby, ktorej nos sa mi pacil, povedala som mu, ze iba trolinka by som chcela zdvihnut spicku, ako ma tato baba. A on sa usmial a povedal, ze pri operacii vzdy jemne dvihaju spicku a spravil mi to tak, ze som spokojna, je to presne tak, jak som chcela :)
Baby kuknite temu "krivy nos" prave som tam dala svoje fotky pred i po a precitajte si co som napisala.
ax ax: vidim ze sa uz dost dlho na to chystas...kludne to vasim povedz..ked to chces tak to urcite raz zrealizujes ci uz bez ich dovolenia alebo bez neho..aspon ja som taka ked nieco chcem idem za tym a oni musia respektovat tvoje rozhodnutie..a na druhej strane, nic take prevratne to zas nie je