Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C : ahoj,nejak to tu stagnuje nikto nepise:0 a co napriklad mi odporucas jest ? ryzu a tak? myslis ze to bude az tak hrozne opuchnute ze nebudem moct jest? to asi neprezijem...uz sa mi to krati za 10 dni idem.jedna babenka mi poslala foto pred a po co jej robil kovac tak ma ukludnila ma to velmi pekne
ahojte vsetci ,,,ja nad operaciou rozmyslam uz skoro 2 roky ale sa bojim ze nos bude vyzerat horsie ako vyzera teraz ,,videla som jedneho chalana co mu uplne dokazily nos operaciou vyzera to ako nos michaela jacksona no hroza tak ja sa bojim ze aj moj tak bude vyzerat ,,,kolko % mam istotu ze nos bude vyzerat tak ako si zelam ?? a kolko nie ,,,diky
PETRUS86: neboj, bude to v pohode. Len si priprav veľa kašovitej stravy, lebo keď budeš mať v nose tampóny, tak budeš musieť byť len na kašičkách a je to strašné. Ja som skoro odpadla od hladu, keď som čakala na doktora v čakárni
Jana C : ja uz sa tiez neviem dockat chcem to uz mat za sebou...este 2 tyzdne
Jana C : ano pochopila ved preto ti vravim ze nebol az taky hrozny tvoj povodny vazne nie
PETRUS86: dúfam, že si pochopila, že 1. obrázok je môj pôvodný nos, 2. obrázok po prvej operácii a ten posledný, ako vyzerá teraz :))
PETRUS86: dík, si strašne zlatá!!! Moja naj kamoška stále tvrdí, že nevidí žiadnu zmenu ani na fotkách :`((( Teraz je to už omnoho lepšie, ale keď som sa videla v zrkadle do prvej opke, tak som skoro plakala. Vtedy bol fakt děsný, ale teraz na ňom naozaj popracoval a páči sa mi :)
Jana C : a mas ho hlavne pekny aj z predu . vacsinou po operacii vyzeraju dobre z profilu ale z predu to je nepekne . videla som dost pripadov co z predu po op. vyzerali horsie.ty to mas super
Jana C : mne sa zda ze si mala tu spicku po prvej dost dohora na tom druhom obrazku v poradi ale mas ho fakt pekny teraz... no zeby bol az taky otrasny ako hovoris, to sa mi nezda.videla som aj horsie .dufam ze aj mne ho tak pekne spravi .ja ho totiz nemam az taky zly no nie som max. spokojna chcela by som ho len minimalne upravit..trosku znizit