Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ax ax : ahoj dnes som bola na krv brali mi asi styri kumavky krvi . uz si to povedala vasim?aka bola reakcia
NOS24: neviem ako ostatné baby, ale ja nikoho nestraším. Tiež ma nos nikdy nebolel a neužila som ani jedno analgetikum. To, že som až do vybratia tamponády jedla iba kaše, bolo spôsobené mojim nosom. On ma proste nepustil a aj prehĺtanie kaše a vody mi robilo problém. A aj na internete som sa dočítala, že sa prvé dni má jesť iba kašovitá strava...
Ahojte zienky - nostekarky,
neviem preco sa navzajom strasite...ja som tyz. po - nejedla som ani jednu tabletku proti bolesti. Pol hodku po opke som sa chcela napit, najest, ale po anesteze je to tak dve hodky zakazane...davali mi iba kasicky, ale ja som chcela masko, normalne som jedla, pila, iba den na zvyknutie dychania je najhorsi. Nepisem blaboly, prezila som to, nijaka bolest...a jem normalne. Omnoho horsie bolo ked som dostala fixny aparat - strojcek, to som kasickovala tyzden. Teraz nic. Mozno mam posunuty prah bolesti, ale skutocne to tu prehanate...
Jana C :dakujem ti za rady .myslim ze prve dni ani nezaspim ja totiz na chrbte nedokazem spat a este k tomu dychat cez usta...
ax ax : ja idem za desat dni na operaciu. myslim ze je najvyssi cas im to povedat. aspon jednemu z nich o ktorom si myslis ze tolepsie prijme
PETRUS86:ja som jedla hlavne detské výživy, zemiakovú kašu, polievky a detské kaše z lekárne. A zakaždým keď som preglgla som cítila, ako mi tá krv žblnká v nose :) Ale to len pri prvej opke, keď mi robil aj kosť. A priprav si nejaké vankúše navyše, budeš musieť spať s vyvýšenou hlavou a na chrbte
nos 24 : a kto ta operoval?
galilea : to nikto nevie, asi zalezi aj od tvojho tela ako sa to zahoji, netusim a od odbornosti lekara