Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

pepkaaa

all: prosim vas ma tu niekto skusenost aj s inou korekciou nosa ako vyrovnavanie hrbolceka??? lebo ja hrbolcek nemam, mam skratka velky nos...

ax ax

PETRUS: no hej ja mám 10teho opku. ale bojím sa čo ak mi ho zle spraví a nebude sa mi páčiť.:(( a ty chceš čo meniť na svojom nošteku??

pepkaaa

petrus: konzultaciu mam 7 oktobra a sestricka vravela ze operacia moze byt do mesiaca aj ked ja by som radsej chcela v decembri

petrus86

pepkaaa : ja som bola u nho a nabuduci pondelok ma caka aj operacia. musis sa telefonicky objednat na tel c.0484132905.ked si s nim dohodnes termin konzultacie prides tam a povies mu co je vo veci.on ti vysvetli co by ti presne upravil na nosteku a ako si ho ty predstavujes a dohodnete sa na datume operacie . ja konkretne som cakala 2 mesiace.

petrus86

ax ax : no vidis vravela som ti ze to bude v pohode.. vysledky uz mam a o tyzden vo stvrtok musim s nimi prist na interne a potom s tym vsetkym v den operacie, cize buduci pondelok.ty to mas 10- eho tu operaciu?

ax ax

PETRUS: no včera som to povedala a zobrala to v pohode len že musím pribrať aby potom ked budem na kašičkách som mala aj z čoho zhadzovať.:)) a inak ty mu tie výsledky donesieš v den operácie?? či skôr??.. jooj potom mu musíš určite napísať ako to celé prebiehalo a všetkoooo