Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

luna_

New nose a Tina 1: som rada,že ste so svojimi nostekmi spokojné...mohli by ste mi poslať nejaké fotky? Tina, tvoje fotky som videla-maš ten nostek fakt pekný-a máš aj nejaké fotky spredu,budem rada ked posles dakujem

Tina 1

New nose: Ahoj, takže noštek je super... to je dobre. Ja mám ešte trocha pripuchnutú kosť. Ale inak celkom fajn. Pa

New_nose

Hellouu...som tu po dlhom case,zwedawa ako sa mate.Moj nostek je krasny uz skoro odpuchnuty som welmi spokojna..Operowal ma doktor Guba v ULK..wrelo odporucam:D

ax ax

PETRUS: ahoj hej tie dierky som si všimla. no som zvedavá ako ti ho spraví. určite dobre. a kedy to ideš na operáciu?, len prosím potom nezabudni sem prísť bo mi musíš všetko napísať ako to prebiehalo.:)

pepkaaa

all: dufam ze robim dobre ked chcem ist na operaciu ku kovacovi...??? lebo okrem tejto diskusie som o nom vela nenasla... je dobry len na hrbolceky alebo celkovo...???

petrus86

ax ax : no spytal sa mi co mi najviac vadi a ja ze aby mi odstranil ten hrbolcek a znizil mi ho trosku. a povedal mi ze jednu nosnu dierku mam vyssie ako druhu tak aj to mi asi bude robit..neham to na nho

ax ax

PETRUS: aj mne tak povedal za 20tis... a ty si mu povedala že čo chceš s nosom? a čo ti on povedal že ti spraví??

petrus86

ax ax : no ved preto nechcem nic radikalne. len keby vidis celu fotku tvare je dost velky oproti tvari, to sa aspon zda mne ... 20 000 ma to bude stat a teba?