Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
New nose a Tina 1: som rada,že ste so svojimi nostekmi spokojné...mohli by ste mi poslať nejaké fotky? Tina, tvoje fotky som videla-maš ten nostek fakt pekný-a máš aj nejaké fotky spredu,budem rada ked posles dakujem
New nose: Ahoj, takže noštek je super... to je dobre. Ja mám ešte trocha pripuchnutú kosť. Ale inak celkom fajn. Pa
Hellouu...som tu po dlhom case,zwedawa ako sa mate.Moj nostek je krasny uz skoro odpuchnuty som welmi spokojna..Operowal ma doktor Guba v ULK..wrelo odporucam:D
all: dufam ze robim dobre ked chcem ist na operaciu ku kovacovi...??? lebo okrem tejto diskusie som o nom vela nenasla... je dobry len na hrbolceky alebo celkovo...???
all: baby, nemáte záujem o lístok na MADONNU? :)
ax ax . a este mi vravel ze mi do nosa neda tamponadu ale nejaky gel co postupom casu vysmrkam
ax ax : no spytal sa mi co mi najviac vadi a ja ze aby mi odstranil ten hrbolcek a znizil mi ho trosku. a povedal mi ze jednu nosnu dierku mam vyssie ako druhu tak aj to mi asi bude robit..neham to na nho
ax ax : no ved preto nechcem nic radikalne. len keby vidis celu fotku tvare je dost velky oproti tvari, to sa aspon zda mne ... 20 000 ma to bude stat a teba?