Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ax ax

heej?, boože normálne ti závidím že už maš po.. ax.. ja sa trošku bojím tej narkozy že ak sa nepreberem::( no mne povedal že moja antikoncepcia nevadí. tak ju berem. noo... a aj si vidíš trošku zmenu či ho máš moc opuchnutý?, a doktor a sestričky boli aké?, aj si mu ešte ráno vysvetlila že aký chceš nos??

Jana C

ALL: som 4,5 mesiaca po reoperácii a vytvoril sa mi hrbol na predtým rovnej strane nosa. Máte s tým niektorá skúsenosti? Vytvoril sa mi asi pred 2 týždňami

petrus86

ax ax : ahoj tak uz mam druhy den po.. uz som doma zajtra rano mi vyberaju tamponadu. vobec ma nos neboli . nakoniec mi ho pan doktor aj lamal povedal ze to bolo nevyhnutne aby nostek nebol siroky. mam opucnute oci a trosku modriny . ale da sa to zvladnut naozaj bud kludna... ja som mala antikoncepciu yasminelle a kazal mi vyradit 6 tyzdnov pred operaciou . narkoza prebehla uplne v pohode aj sa mi snivalo. pytaj sa ak ta este nieco zaujima

ax ax

PETRUS: no už je to lepšie.:) inak som sa ťa chcela spýtať že či berieš antikoncepciu.. a ked ti povedal že tvoja nevadí že ju nemusíš vysadiť tak ju ideš normálne brať?? bo sa trošku bojím aj ked mi povedal že moja nevadí.

ax ax

PETRUS: booze budem na teba mooc mysliesť. tak potom hned ked sa bude dať tak mi sem napís..som strašne zvedavá..ax ja mam teraz trochu nádchu tak dufam že mi prejde do operácie.:o(

petrus86

ax ax : ahoj, nedalo sa mi sem prihlasit tak ti pisem az teraz. mna operacia caka o tri dni v pondelok rano tak na mna mysli:0 jasne ze ti vsetko popisem budem sa nudit doma .