Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
heej?, boože normálne ti závidím že už maš po.. ax.. ja sa trošku bojím tej narkozy že ak sa nepreberem::( no mne povedal že moja antikoncepcia nevadí. tak ju berem. noo... a aj si vidíš trošku zmenu či ho máš moc opuchnutý?, a doktor a sestričky boli aké?, aj si mu ešte ráno vysvetlila že aký chceš nos??
ALL: som 4,5 mesiaca po reoperácii a vytvoril sa mi hrbol na predtým rovnej strane nosa. Máte s tým niektorá skúsenosti? Vytvoril sa mi asi pred 2 týždňami
ax ax : ahoj tak uz mam druhy den po.. uz som doma zajtra rano mi vyberaju tamponadu. vobec ma nos neboli . nakoniec mi ho pan doktor aj lamal povedal ze to bolo nevyhnutne aby nostek nebol siroky. mam opucnute oci a trosku modriny . ale da sa to zvladnut naozaj bud kludna... ja som mala antikoncepciu yasminelle a kazal mi vyradit 6 tyzdnov pred operaciou . narkoza prebehla uplne v pohode aj sa mi snivalo. pytaj sa ak ta este nieco zaujima
ax ax : dakujem urcite sa ti ozvem. hlavne sa preliec do operacie .... papa
Jana C : dakujem si zlata!
PETRUS86: držím päste a prajem veľa trpezlivosti :D
ax ax : ahoj, nedalo sa mi sem prihlasit tak ti pisem az teraz. mna operacia caka o tri dni v pondelok rano tak na mna mysli:0 jasne ze ti vsetko popisem budem sa nudit doma .
na lunana9@post.sk :)