Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Sara17
trosku si to teda skus prichytit na noc nech ti to este vydrzi ale tak ako si to mala
Sara 17
tak musis ist skorej urcite zajtra mu zavolaj to nemozes mat len tak volne ved to je ucel aby si to mala na dobrý tvar nosika.Musis tam ist zajtra nie v piatok.Alebo mu aspon urcite zavolaj mozno ze potom bude lepsie ked to tam nebudes mat. moja kolegyna bola ona mala dlahu len dva dni a potom uz len náplast.a to jej robil cely nos.To bolo v BA.A zapchaty nostek si jedine vytieraj tymi uchatkami.
Sara 17
no to by si mala hhned zavolat doktorovi ze to más skoro dolu,teda ja by som to asi nevydrzala.Sama si s tým radsej nič nerob.To je najhorsie ked niesme z BB tak nám nema kto ani poradit a pomoct.Zasa ist inemu doktorovi , ale asi budes musiet ist lebo týzden by si ju mal mat urcite
Sara 17
No hej ale tak slepaka ti museli ved to neni sranda natahovat taku operaciu.ale nos tu nejde o zivot:-)) chudatko to je hrozne mna ked len trochu svrbi nos tak to je katastrofa