Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Sara17

ax ax
no uz mi je lepsie uz si zvykam.ako som vyzeral predtym si pozri na pokeci a nick je sara17 a ja mam na teba tiez otazocku.tu dlahu co mam na nose prelepenu sa mi zacina odlepovat a cele sa mi to na nose hybe.mam si to prelepit nech to mam pevnejsie len sa bojim ze ho nejako zdeformujem.na kontrolu idem az v piatok a to mi uz do piatku asi odpadne.

Sara17

lenka_11
ahoj.takze tie folie su to take umele priehladne folie v nose tie ti upevnuju nos este zvnutra a na konci spicky vo vnutry mam stichy to som si dnes objavila

Sara17

ADKA POP
moja zajtra sa drz.no ja jem uplne vsetko takze sa nemusis bat ze budes hladna.mna to stalo 18tis. tie preplachy kupila som si vincentku vodu a injekcnou striekackou si to streknem do jednej a potom do druhej dierky.potom si davam kvapky a taku masticku a to robim denne 3 az 6 krat.

ax ax

SARA17: ahoj? tak čo ešte stále máš také zlé pocity z nošteka?? či už lepšie? môžeš mi poslať aký si mala noštek predtýM??

lenka_11

Sara17:

Ahoj moja. Tak to som rada, ze si vsetko tak hravo zvladla a ze si uz spokojnejsia s nostekom.
Este by ma zaujimali tie folie..(?) Mohla by si mi k nim napisat nieco blizsie..? Som z nich nechapava :-D
Potom prosim posles foto, ked sa cvaknes fotakom ? Som velmi zvedava na tvoj nostek. Dakujeem :o)
Maj sa krasne. A relaxuj. PA

Adka POP

Sara 17:

Som rada, že sa cítiš lepšie. Tie výplachy ako robíš? Mám si kúpiť nejakú špeciálnu vodu na to, alebo stačí aj prevarená?
Tých modrín a tampónov sa obávam veľmi. No a toho, že už nemôžem jesť ani piť, a pri mojich 47 kg je to hrozné. Aj bez toho som vždy strašne hladná...
Mysli na mňa zajtra po 8.30 hod. Ak prídem domov, ozvem sa ti.
Maj sa pekne, oddychuj Ahoj.