Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Baby neviete že ak by som bola nahodou tehotná mesiac či by ma mohli operovať a v celkovej anest.
ax ax
no uz mi je lepsie uz si zvykam.ako som vyzeral predtym si pozri na pokeci a nick je sara17 a ja mam na teba tiez otazocku.tu dlahu co mam na nose prelepenu sa mi zacina odlepovat a cele sa mi to na nose hybe.mam si to prelepit nech to mam pevnejsie len sa bojim ze ho nejako zdeformujem.na kontrolu idem az v piatok a to mi uz do piatku asi odpadne.
Adka POP: držím palce, nech ti to zajtra dobre dopadne,potom sa ozvi
Sara17:
Ahoj moja. Tak to som rada, ze si vsetko tak hravo zvladla a ze si uz spokojnejsia s nostekom.
Este by ma zaujimali tie folie..(?) Mohla by si mi k nim napisat nieco blizsie..? Som z nich nechapava :-D
Potom prosim posles foto, ked sa cvaknes fotakom ? Som velmi zvedava na tvoj nostek. Dakujeem :o)
Maj sa krasne. A relaxuj. PA
Sara 17:
Som rada, že sa cítiš lepšie. Tie výplachy ako robíš? Mám si kúpiť nejakú špeciálnu vodu na to, alebo stačí aj prevarená?
Tých modrín a tampónov sa obávam veľmi. No a toho, že už nemôžem jesť ani piť, a pri mojich 47 kg je to hrozné. Aj bez toho som vždy strašne hladná...
Mysli na mňa zajtra po 8.30 hod. Ak prídem domov, ozvem sa ti.
Maj sa pekne, oddychuj Ahoj.
SARA17
určite by si aspoň mesiac nemala kýchať, ani smrkať..... To ti povie každý doktor