Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Sara17

lenka-11
mojko dnes mi je fajn.pokial sa nevidim v zrkadle.ale aj tak zle vidim lebo mam len take ciarky kedze mam napuchnute ocka.uz mam tampony vonku.je to v pohode.teraz mi sice stale kvapka z nosa

Sara17

dragonfly
ahoj no mne sa to paci ked to tam je trosku nizsie.no fotky mam len v tlefone a to su take kde som este ofacovana lebo som len 3 dni po opke.no v piatok mi uz daju dole folie a dlahu tak mozno nafotim nieco a poslem.a pred tym som mala uzky dlhy nostek a spicku dole teraz je to opak takze si tazko zvykam.

Sara17

ADKA POP
cicka zajtra sa drz.drzim prstiky.neboj budes krasna.da sa to vsetko zvladnut.teda ja to zvladam az na to ze si nemozem zvyknut.

Sara17

Ahojte
Ta to noc bola uz v pohode kedze som enbola napojena na pristrojoch.a rano mi vytiahli tampony a uz ma aj pustili domov takze vam pisem uz z mojej postielky.no bolo to uplne normalne vytahovanie tych tamponov to som zvedava na tie folie ked mi budu davat von.a uz mozem dychat aj nosom robim si preplachy ale este som si nezvykla ze uz mam volny nos aj tak dycham este ustami najskor sa to budem musiet naucit:-))dnes ma uz videla aj segra a ta tvrdi ze to mam lepsie ze nechape co stresujem tak som uz kludnejsia.len mam stale monokle a viecka mam uplne cerveno fialove.mna to sice pro dotyku tvare dost boli ale nechytam sa jej.

karin11

Dragonfly na opravu chod radsej do dvoch rokov kym to nie je ešte zabudnuté, ale najmenej po roku, lebo sa to musi najprv cele usadiť.
A teba kto operoval? Pošleš aj mne foto?
Mail: jesshh@azet.sk.

dragonfly

sara 17: preco sa ti nepaci, ze to mas uplne rovne od dierky ku dierke, ja praveze take chcem, lebo mne s tym nic nespravil a mam to tam take previsnute na moj vkus :( nemohla by si mi poslat foto? dilligaf@post.sk dakuejem, poslej aj ja tebe ak chces :)

dragonfly

ahojte, neviete do akej doby mam narok na reoperaciu?? Je to uz na mne za kolko rokov sa rozhodnem ist na opravu, alebo do 2 rokov ako je to pri reklamacii? :D dakujem za odpoved.